Με την επιστροφή του Γιώργου Μασούρα στη δράση, επέστρεψε και ο Ολυμπιακός σε μια πολύ καλύτερη εικόνα. Σύμπτωση ή μήπως όχι;

Για ένα μήνα που ο Γιώργος Μασούρας έμεινε στα «pits», οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν προβλήματα, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Με την επιστροφή του Έλληνα επιθετικού ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει πρόσωπο θυμίζοντας περισσότερο αυτό της περσινής σεζόν.

Η Θύρα 7 σας… γλέντησε, με μήνυμα αποστομωτικό!
Η Θύρα 7 σας… γλέντησε, με μήνυμα αποστομωτικό!

Πρώτο παιχνίδι του Γιώργου Μασούρα μετά την μεγάλη του απουσία απέναντι στον Απόλλων, νωρίς νωρίς σουτ χωρίς κοντρόλ, με μια επαφή και ανοίγει το σκορ, ενώ λίγο έλλειψε να «γράψει» και ασίστ.

Δεύτερο παιχνίδι, ο Καμαρά τον βλέπει στη μεγάλη περιοχή, και με εξαιρετική μεταβίβαση τον βρίσκει στο «κουτί», ωστόσο ο Μασούρας δεν θα τελειώσει τη φάση, αλλά με κεφαλιά θα δώσει γκολ πάρε-βάλε στον Τικίνιο, ανοίγοντας ακόμη μια φορά το σκορ τόσο νωρίς.

Η  συμμετοχή του όμως δε περιορίζεται μόνο στην επίθεση, ο Γιώργος λειτουργεί σαν συνδετικός κρίκος μεταξύ των μπακ, του κέντρου αλλά και τις επίθεσης. Ανασταλτικά ήταν γνωστό το πόσο καλός ήταν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον καθιερώνει από τον Γενάρη του 2019 εξαιτίας της τακτικής του συνέπειας.

Έπειτα ήρθε η περσινή τρομερή σεζόν, με τον Γιώργο Μασούρα να έχει εξελιχθεί σε παίκτη «κλειδί» για το σύνολο του Ολυμπιακού, που βρίσκεται στο σωστό μέρος του γηπέδου, τη σωστή στιγμή, κάνοντας τα πάντα πιο εύκολα για τους συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24