Ο Μάριος Πρίαμος αναφέρθηκε πρώτη φορά στα όσα γράφτηκαν σχετικά με τις συμπαίκτριές του Ελευθερία Ελευθερίου και Καρολίνα Καλύβα.

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος του Survivor All Star έδωσε ο Μάριος Πρίαμος, ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα.

Ο ίδιος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» το πρωί της Παρασκευής, 14 Ιουλίου. Ο Κύπριος πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε πρώτη φορά στα όσα γράφτηκαν σχετικά με τις συμπαίκτριές του Ελευθερία Ελευθερίου και Καρολίνα Καλύβα.

Η Μίνα Αρναούτη εκτοξεύει την θερμοκρασία
Η Μίνα Αρναούτη εκτοξεύει την θερμοκρασία

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είπε: «Είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι σε αυτό. Έγιναν κάποια πράγματα που λαμβάνω το μέρος της ευθύνης, τα λάθη μου, είμαι ο άνθρωπος που τιμωρώ τον εαυτό μου περισσότερο από τον περίγυρό μου.

Έγιναν σίγουρα κάποια λάθη από τη μεριά μου, με ενόχλησαν κάποια πράγματα που ειπώθηκαν βγαίνοντας. Δε με ενόχλησε κάτι από την Καρολίνα ή την Ελευθερία, είναι παιδιά τα οποία εκτιμώ και κάποια στιγμή θα μιλήσουμε γι’ αυτά τα θέματα όταν δω πώς εξελίχθηκε όλο αυτό, γιατί δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες. Με ενόχλησε ο περίγυρος, ο οποίος δεν μπορούσε να πολεμήσει τον Μάριο για το Survivor, που έφερε κάτι προσωπικό και το αναπαρήγαγαν συνεχώς. Ίσως δεν έβρισκαν κάτι άλλο να μου προσάψουν και δεν ήθελαν να προχωρήσω εγώ».

«Όταν χτυπάς κάποιον -και καλά κάνεις γιατί έχει έκθεση- κάπου πρέπει να σταματήσεις, γιατί δεν μπορεί να τοποθετηθεί. Όταν βγει έξω μπορείς να το ξανακάνεις και να έρθεις μαζί του σε μία αντιπαράθεση» πρόσθεσε, επίσης, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στην κυπριακή εκπομπή.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24