«Όλη την παθογένεια που αυτή τη στιγμή έχει η κοινωνία την έχει “κυοφορήσει” η παραδοσιακή οικογένεια», είπε ο Φαλελάκης.

Ο ηθοποιός Κώστας Φαλελάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “The Tonight Show” και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μακροχρόνια σχέση του με τον αείμνηστο Μηνά Χατζησάββα και έκλεισε «στόματα».

«Κι εμένα δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο στρέιτ στο κρεβάτι του αλλά το λούζομαι καθημερινά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χάρμα οφθαλμών η σέξυ Σλοβάκα Lucia!
Χάρμα οφθαλμών η σέξυ Σλοβάκα Lucia!

Την απώλεια δεν την ξεπερνάς, είναι σαν μια πέτρα που την κουβαλάς στην τσέπη σου. Μερικές φορές τον ξεχνάς αλλά κάθε φορά που θα βάλεις το χέρι στην τσέπη σου, η πέτρα θα είναι εκεί και θα βαραίνει”, είπε ο Κώστας Φαλελάκης για τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα.

“Η επόμενη σχέση ήρθε πολύ κανονικά για μένα, για αυτόν πρέπει να ρωτήσεις τον ίδιο. Πιστεύω ότι μπορεί να το σκέφτηκε (για τον μεγάλο μου έρωτα με τον Μηνά) αλλά νομίζω ότι τα εχέγγυα που του δίνω δεν του αφήνουν τέτοια περιθώρια (ζήλειας), ότι μπορεί να είμαι κολλημένος εκεί ή να τον συγκρίνω”, συνέχισε ο ηθοποιός.

“Είναι ένας άλλος άνθρωπος με άλλα χαρακτηριστικά κι εμένα αυτά με έλκυσαν. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης, είναι ανόητο. Αυτό που μου συνέβη 25 χρόνια με τον Μηνά είναι αυτό που με έχει διαμορφώσει.

Αν εγώ του αρέσω, έχει μερίδιο και ο Μηνάς. Εγώ κουβαλάω όλους τους προηγούμενους ανθρώπους μαζί μου και συνδιαλέγομαι μαζί τους. Και με αυτούς που πέρασα καλά και με αυτούς που δεν πέρασα καλά. Τώρα τους καταλαβαίνω”, Κώστας Φαλελάκης.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24