Οι φίλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε απόγνωση βλέποντας την εδώ και καιρό αποστασιοποίηση του Ιβάν Σαββίδη από τα κοινά της ομάδας, αλλά και τις επιζήμιες επιπτώσεις που έχουν οι επιλογές του.

Μια εβδομάδα, εκεί στα τέλη Ιουλίου. Τόσο διήρκησε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ. Δυο μόλις αγώνες και… έμεινε Ελλάδα πριν καν μπει ο Αύγουστος. Αδυνατώντας να προκριθεί στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση, την οποία μόλις λίγους πριν δήλωνε ότι θα… κατακτήσει.

Ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από τη Λέφσκι Σόφιας σε συνδυασμό με τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις του «δικεφάλου του βορρά» και στα δυο ματς, έστειλαν τον ΠΑΟΚ στη γνώριμη θέση του στον καναπέ. Για μια ακόμα φορά στην εποχή του Ιβάν Σαββίδη, η ομάδα που πανηγύρισε το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας της το 2019, 34 χρόνια μετά το δεύτερο, θα πορευτεί σε μια σεζόν χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Οι φίλοι της ομάδας της Τούμπας, βρίσκονται σε απόγνωση βλέποντας την εδώ και καιρό αποστασιοποίηση του Ιβάν Σαββίδη από τα κοινά της ομάδας, αλλά και τις επιζήμιες επιπτώσεις που έχουν οι επιλογές του. Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ζει.. .αυτοεξόριστος στο Ροστόφ. Ότι η σύνδεσή του με το κλαμπ, συντηρείται μέσω τηλεδιασκέψεων στο skype. Προφανώς με τέτοιο τρόπο δεν διοικούνται οι ομάδες.

Ο ισχυρός άνδρας κάθε συλλόγου, πρέπει να είναι παρών για να ζει από κοντά την καθημερινότητα της, να ζει τις καταστάσεις και να τις τις αφουγκράζεται ο ίδιος και όχι να του τις μεταφέρουν, για να μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τις όποιες κρίσεις προκύπτουν. Ο ΠΑΟΚ βίωσε έναν ακόμα οδυνηρό αποκλεισμό και ο οργανισμός του λειτουργεί σα να μην συμβαίνει τίποτα. Μέχρι και ότι «θα διευκολυνθεί η ομάδα ενόψει της μάχης του πρωταθλήματος» διαβάσαμε και πραγματικά είναι να απορείς με τον επικοινωνιακό συρφετό που πληρώνει ο Ιβάν για να παρουσιάζει μια εικονική πραγματικότητα.

Και μπορεί τα… νεροπίστολα του διοικητή της ομάδας της Τούμπας να μην τον φωτογραφίζουν ως υπεύθυνο για την τεράστια αποτυχία, αλλά δεν ισχύει το ίδιο με τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Μια βόλτα αν κάνει κανείς σε σελίδες ασπρόμαυρης απόχρωσης στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ, θα καταλάβει τα… συναισθήματα αγωνίας αλλά και… οργής που διακατέχουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η πλειοψηφία όσων σελίδων τοποθετούνται δημόσια για τον ΠΑΟΚ, κατηγορεί τον Ιβάν Σαββίδη ότι ζει… στη φάρμα του στο Ροστόφ και αγωνιά για το μέλλον της ομάδας.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24