Ακόμα και αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να προχωρήσει στην απόκτηση αριστερού μπακ, ο Γιαννούλης δύσκολα θα ήταν στη λίστα των στόχων του.

Την Τετάρτη (10/7) οι παίκτες του Ολυμπιακού θα μαζευτούν στον Ρέντη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους. Εκεί θα είναι παρόντες οι Φρανσίσκο Ορτέγκα και Τόλης Αποστολόπουλος, οι οποίοι αναλαμβάνουν ως ο κύριος και ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ για τη νέα σεζόν. Αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Αυτή τη στιγμή, καταγράφουμε την τρέχουσα κατάσταση.

Αν θέλετε την άποψή μας, πιστεύουμε ότι οι Πειραιώτες θα αναζητήσουν αριστερό μπακ στο τέλος του Αυγούστου. Όλα αυτά γράφονται με αφορμή τις φήμες από τη Γερμανία για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Ακριβέστερα, όχι για ενδιαφέρον αλλά για “μεγάλη πρόταση” από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Ενθουσιασμένη η Φεράρι για τη μεταγραφή Πιρόλα στον Θρύλο! (photo)
Ενθουσιασμένη η Φεράρι για τη μεταγραφή Πιρόλα στον Θρύλο! (photo)

Τι ισχύει πραγματικά; Απολύτως τίποτα… Αυτές οι φήμες είναι εντελώς αβάσιμες. Ακόμα και αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να προχωρήσει στην απόκτηση αριστερού μπακ, ο Γιαννούλης δύσκολα θα ήταν στη λίστα λόγω των υψηλών απαιτήσεων του.

Αν οι φήμες για προσφορά 1,5 εκατ. ευρώ από τον Παναθηναϊκό έχουν κάποια βάση, μια προσφορά που τελικά αποσύρθηκε, τότε οι απαιτήσεις αυτές δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα.

Προς το παρόν, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει με τον Ορτέγκα και τον Αποστολόπουλο και θα δούμε τι θα γίνει. Όλα θα εξαρτηθούν από την απόδοσή τους στην προετοιμασία και κυρίως στα επίσημα παιχνίδια μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24