«Έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο από ότι η ίδια η ασθένειά του», είπε ο γαμπρός του Βασίλη Καρρά.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γαμπρός του Βασίλη Καρρά «μίλησε» για την υγεία του τραγουδιστή. Αναφέροντας πως δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια το δικό του αγώνα.

Ο Λάμπρος Αντράλας αγαπάει πολύ τον πεθερό του, Βασίλη Καρρά. Και φαίνεται πως τα έχουν βρει μεταξύ τους, Μάλιστα, ο νεαρός ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα στα social media με τον γνωστό τραγουδιστή.

Έγκυος πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια!
Έγκυος πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Ο γαμπρός του δημοφιλούς τραγουδιστή κοινοποίησε την ανακοίνωση. Από την επίσημη σελίδα του Βασίλη Καρρά στο Facebook. Στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς. Δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του.

Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος απο διάφορα site του διαδικτύου. Διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο καλλιτέχνης δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα απο αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα απο εμάς.

Έχετε καταφέρει να καταρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο απο ότι η ίδια η ασθένειά του.Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους…»

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24