Το τελευταίο ταιμ άουτ του «σοφού» έμελλε να είναι αυτό στο φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στους Dusan Ivkovic Stars.

Πριν σχεδόν 4 χρόνια, ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε τους «Dusan Ivkovic Stars» στα πλαίσια φιλικής αναμέτρησης για την απόσυρση του «σοφού» από τους πάγκους.

Σε εκείνο το φιλικό είχαν παραβρεθεί πολύ σπουδαίοι άνθρωποι, αθλητές και προπονητές. Ενδεικτικά το παρόν είχε δώσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αλλά και πολλοί άλλοι ακόμα.  Στο παιχνίδι που δεν τελείωσε ποτέ, σταματώντας στα 28 δευτερόλεπτα για να έχει τον ίδιο αριθμό όσο και οι τίτλοι του Ντούντα, έκρυβε ακόμα μια όμορφη στιγμή.

Χάινς: «Όταν είπε ότι θα με πάει στον Ολυμπιακό, πίστεψα ότι είχε πιει πολύ…» (pic)
Χάινς: «Όταν είπε ότι θα με πάει στον Ολυμπιακό, πίστεψα ότι είχε πιει πολύ…» (pic)

Η στιγμή αυτή δεν είναι άλλη από την ανακωχή μεταξύ αυτού και του Παναγιώτη Φασούλα, έπειτα από χρόνια κόντρα, η οποία αποτελούσε ήδη παρελθόν από εκείνη τη στιγμή και ύστερα με τον Ντούντα να δίνει το τελευταίο του προπονητικό παρόν.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κάλεσε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να δώσει εκείνος το ταιμ άουτ, αλλά και τις οδηγίες στους παίκτες, κλείνοντας έτσι τη τεράστια βίβλο της προπονητικής του καριέρας, μέσα σε κλίμα αποθέωσης από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που δε σταμάτησε λεπτό να φωνάζει το όνομα του.

Οι τελευταίες στιγμές στα παρκέ του Θρύλου Ντούσαν Ίβκοβιτς – YouTube

loading...
Live Streaming – Τουρνουά «Ακρόπολις»: Ελλάδα – Πολωνία
Live Streaming – Τουρνουά «Ακρόπολις»: Ελλάδα – Πολωνία
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24