Χαποέλ Τελ Αβίβ και Ολυμπιακού τέθηκαν αντιμέτωποι στη Σόφια της Βουλγαρίας για τη EuroLeague και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε δηλώσεις.

Χαποέλ Τελ Αβίβ και Ολυμπιακού τέθηκαν αντιμέτωποι στη Σόφια της Βουλγαρίας για τη EuroLeague και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε δηλώσεις.

Ακολουθούν όσα είπε: «Από το πρώτο ημίχρονο φάνηκε πως θα ήταν δύσκολο ματς. Πήραμε μία δύσκολη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, σκληρή για τα σώματά μας. Είναι η ώρα να ξεκουραστούμε. Αυτή είναι η πιο σημαντική περίοδος. Παίζουμε το καλύτερό μας μπάσκετ, να συνεχίσουμε το μομέντουμ. Πηγαίνοντας προς τα play-offs είμαστε… on fire».

Αναστάσιος Θωμαΐδης

Ο Αναστάσιος Θωμαΐδης είναι 23 ετών και δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, με πολλά άρθρα στο Thrylos24.gr, καθώς και συνεργασίες με Athlosnews.gr και Kokkinamiala.gr. Ειδικεύεται σε αναλύσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ξεχωρίζει για τον υψηλό ρυθμό παραγωγής, τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια.

Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών, εμπειρία σε social media και άριστη χρήση WordPress.

Παρακολουθεί καθημερινά την αθλητική επικαιρότητα, διαθέτει αναλυτική σκέψη, δημοσιογραφικό ένστικτο και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας ποιοτικό, αξιόπιστο και άμεσο περιεχόμενο στους αναγνώστες του αθλητικού χώρου με συνέπεια και πάθος.