Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε αυτή την απόφαση και δήλωσε πολύ δυσαρεστημένος από αυτή την εξέλιξη

Σε μία απόφαση που ξάφνιασε τον κόσμο προχώρησε ο Κώστας Φορτούνης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, με story του στο Instagram, ανακοίνωσε ότι σταματάει από την Εθνική ομάδα και δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το εθνόσημο.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε αυτή την απόφαση και δήλωσε πολύ δυσαρεστημένος από αυτή την εξέλιξη και τόνισε πως κάτι έχουμε κάνει λάθος για να πάρει ο αρχηγός του Ολυμπιακού σε αυτή την απόφαση.

Ο Κώστας Φορτούνης άκουσε τον Μαρινάκη και δάκρυσε!
Ο Κώστας Φορτούνης άκουσε τον Μαρινάκη και δάκρυσε!

«Ο Φορτούνης είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Θα πω ανάμεσα στους τρεις καλύτερους για να συμφωνήσουμε όλοι και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Φορτούνης δεν είναι ένας παίκτης που είναι 35 χρονών. Πήρε μια απόφαση την οποία σέβομαι εννοείται. Κάτι λάθος έχουμε κάνει. Δεν μπορούμε να φέρνουμε σε μία κατάσταση έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Φορτούνη να δηλώνει ότι έχω κλείσει τον κύκλο μου στην Εθνική. Έτσι λέω εγώ, χωρίς να ξέρω γεγονότα. Θα ακούσω τον προπονητή που λέει ότι είχε μια καλή κουβέντα με τον Φορτούνη. Το θέμα είναι ότι δήλωσε ότι απέχει από την Εθνική πράγμα που δεν με χαροποιεί καθόλου», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σχολίασε και τις μη κλήσεις των Γιάννη Κωνσταντέλια και Γιώργου Βαγιαννίδη, λέγοντας:

«Μπορώ να καταλάβω έναν προπονητή, αυτός ξέρει. Θέλει να κάνει ένα γκρουπ. Το ίδιο είχαμε και με τον Ρεχάγκελ ο οποίος και τότε δεν καλούσε κάποιους καλούς παίκτες. Αυτό που μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση απ’ όλα είναι ο Κωνσταντέλιας. Είναι νεαρός, θέλουμε να τον εντάξουμε. Μου έκανε εντύπωση ότι τον πήρε σε ματς και δεν τον έβαλε καθόλου. Είναι παίκτης που έχει χαρακτηριστικά τα οποία δεν τα έχουν άλλοι. Από την άλλη σέβομαι τον προπονητή. Δε θα μας δημιουργήσει πρόβλημα αυτό. Εμείς είμαστε εδώ να λέμε τη γνώμη μας, μέχρι εκεί όμως. Έχει φτιάξει μια ομάδα που είναι καλή».

kotsip

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24