Με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών λόγω παραβίασης κανονισμών της Premier League για κερδοφορία και βιωσιμότητα, τιμωρήθηκε η Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Νότιγχαμ τιμωρήθηκε με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών για παραβίαση των κανονισμών κερδοφορίας και βιωσιμότητας της Premier League, ενώ η αγγλική ομάδα έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της τιμωρίας.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, έχει παραδεχθεί την παραβίαση, αλλά επικαλείται ελαφρυντικά σχετικά με την πώληση του Μπρέναν Τζόνσον. Ο σύλλογος έλαβε μια προσφορά 30 εκατομμυρίων λιρών από την Μπρέντφορντ στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, αλλά ο Τζόνσον δεν ήταν διατεθειμένος να μετακινηθεί στην ομάδα του Λονδίνου.

Oύτε ψύλλος στον κόρφο Αεκτζήδων και Αρειανών…
Oύτε ψύλλος στον κόρφο Αεκτζήδων και Αρειανών…

Ο σύλλογος υποστήριξε ότι με την πώληση του Τζόνσον βελτίωσε το βιώσιμο πλάνο του. Επίσης, η Φόρεστ τόνισε πως ήταν αναγκαίο να προχωρήσει σε επενδύσεις ως νεοφώτιστη τη χρονιά της ανόδου στην Premier League, για να μπορέσει να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία και για αυτό το λόγο οι απώλειες της υπερέβησαν το όριο των 61 εκατομμυρίων λιρών, που προβλέπεται για μία ομάδα που είναι μία διετία στην Premier.

Να σημειώσουμε πως, η ομάδα το Βαγγέλη Μαρινάκη έχει υπογράψει 42 παίκτες με κόστος περίπου 250 εκατομμύρια λίρες από την ημέρα που ανέβηκε στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24