ΝΟΣ: Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Σαρωνίδας έκανε τρείς «δυνατές» μεταγραφικές κινήσεις, φέρνοντας στο σύλλογο παίκτες που θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Σαρωνίδας, κατά τη σεζόν που μας πέρασε, πανηγύρισε μια επάξια άνοδο στην Γ’ ΕΣΚΑ. Ο ΝΟΣ έδειξε την ανωτερότητά του, αποδεικνύοντας πως ήταν το απόλυτο αφεντικό της Δ’ κατηγορίας, κάτι που παραδέχθηκαν κι οι αντίπαλοι, τη σεζόν 2021-22.

Οι άνθρωποι του συλλόγου επιθυμούν η ομάδα να κοιτάζει ψηλά και να είναι άκρως ανταγωνιστική, ώστε να ξεχωρίσει τη νέα χρονιά. Έκανε τις απαιτούμενες κινήσεις, ώστε να ανέβει επίπεδο και να θέσει τις βάσεις για ακόμη μια άνοδο.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Together We Fight, Together We Fly!
ΚΑΕ Ολυμπιακός: Together We Fight, Together We Fly!

ΝΟΣ | Βρείτε την ομάδα στο Facebook 

Συγκεκριμένα, ο ΝΟΣ ενίσχυσε το ρόστερ του με τρεις πολύπειρους παίκτες. Τον γκαρντ Νίκο Βελιζιώτη, τον φόργουορντ Νεκτάριο Μπίρμπα και τον σέντερ, Δημήτρη Καπετάνο. Κι οι τρεις τους έχουν πλούσιο βιογραφικό, με τεράστια εμπειρία. Κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα, αλλά και τους νέους που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας του Γεωργαντά.

Βρείτε την ομάδα στο Instagram 

Βέβαια, οι ανακοινώσεις δε θα σταματήσουν, καθώς σημαντικό ρόλο παίζει το ότι μένει σταθερός κορμός από τη σεζόν που πέρασε, αλλά και περαιτέρω ενίσχυση με νέα παιδιά που ξεχώρισαν στους συλλόγους όπου αγωνίζονταν.

Σίγουρα, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Σαρωνίδας ήρθε στη Γ’ ΕΣΚΑ, με σκοπό όμως να μην… μείνει για πολύ, καθώς το βλέμμα είναι ψηλά και οι στόχοι μεγάλοι!

Δείτε και τις τρεις ανακοινώσεις:

 

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Together We Fight, Together We Fly!
ΚΑΕ Ολυμπιακός: Together We Fight, Together We Fly!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24