Νωρίς – νωρίς το «ξύλωμα»

Νωρίς φέτος ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το ξύλωμα, και ο μόνος υπέτειος είναι φυσικά ο Θρύλος που τους ξεφτίλισε δις σε Ρέντη και Πυλαία. Την νύφη τη πλήρωσαν Μάρκες και Χιμένεθ ενώ είδη αναζητείτε αντικαταστάτης του Στάνκου για τον πάγκο τους.


Τελικά οι αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν νωρίς. Μετά τις δύο σερί ήττες από τον Ολυμπιακό οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης θέλοντας να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας τους (σ.σ. μπας και καταφέρουν να κερδίσουν κάποια στιγμή τον Θρύλο) άρχισαν το… ξήλωμα στο ρόστερ τους.

Οι «ασπρόμαυροι» αγωνίστηκαν το Σάββατο (22/12) κόντρα στην ΑΕΚ, με τους Μαρκές και Χιμένεθ να μην παίρνουν λεπτό συμμετοχής.

Κάτι το οποίο είναι προάγγελος αποχώρησης από την ομάδα ενώ μην ξεχνάμε ότι ήδη γίνονται προσπάθειες να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Στάνκου στον πάγκο.

Ρε τι σου κάνει όταν έχεις δύο σερί ήττες από τον Ολυμπιακό και λες ότι είσαι η υπέρ-ομάδα του καλοκαιριού. Ξεκινάς τις αλλαγές στο ρόστερ πριν καν έρθουν τα Χριστούγεννα.

Πόσο πονάει… όταν ο Θρύλος ΝΙΚΑΕΙ.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης