Ο Νίκος Καμπούρης με τα λόγια που είπε συγκίνησε πάρα πολύ κόσμο, αν μη τι άλλο γιατί είναι αυθεντικός Ολυμπιακός, και το απέδειξε ακόμα μία φορά...

Ο Νίκος Καμπούρης αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό στην Α2 και ήταν από του αρχηγούς, αλλά και βασικούς συντελεστές που η ομάδα πήρε και πάλι την άνοδο.

Αξία έχει όμως τα όσα είπε σε ένα άκρως συγκινητικό αντίο. Ακόμα και από την Α2, σε μία προσπάθεια η ομάδα να αποδείξει σε όλους πόσο κακό κάνουν ορισμένοι στο άθλημα.

Η Χριστίνα Κεφαλά μοιράζει εγκεφαλικά! (pics)
Η Χριστίνα Κεφαλά μοιράζει εγκεφαλικά! (pics)

Αναλυτικά όσα έγγραψε: 

«Όλοι έχουμε κάποια όνειρα σαν παιδιά. Μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι γεμάτο μετάλλια και κύπελλα, μαντέψτε ποιοι άρχισαν να γίνονται οι σούπερ ήρωες μου. Τώρα μαντέψτε τι χρώμα ήταν οι στολές τους. Και τώρα σκεφτείτε ότι στο σπίτι μου έτυχε να μένει ο, για πολλά χρόνια, αρχηγός τους.

Όταν παίρνεις την πρώτη σου φανέλα, θέλεις να μοιάσεις στον παίκτη- ίνδαλμα σου που γράφει πίσω και να παίξεις στην ομάδα που γράφει μπροστά. Στις επόμενες φανέλες που είναι άδειες αρχίζεις να σκέφτεσαι το δικό σου όνομα πίσω και την ίδια ομάδα μπροστά. Για εμένα τα δύο ονόματα που περιγράφω παραπάνω, έτυχε να ταυτίζονται.

Πριν δυο χρόνια λοιπόν έτυχε αυτό το όνομα να γραφτεί στην φανέλα της ίδιας ομάδας. Της ομάδας της οποίας ήταν η πρώτη φανέλα που πήρα ποτέ! Με το 7! Και τότε έτυχε να γίνω και αρχηγός αυτής της ομάδας.. Μάλλον επειδή έπαιζα εκεί από τότε που είχα μπούκλες.

Όταν μαζεύονται πολλά “έτυχε” μάλλον παύει να είναι τόσο τύχη ε…;

Ναι ρε Νίκο εντάξει, στην Α2…

Στην Α2, ναι.. Τώρα που φεύγουμε όμως είναι στην Α1… Και δεν ξέρετε πόσο μου αρέσει που είναι ξανά εκεί.

Γιατί όπως είπε και ο Gigi Datome: δεν έχει σημασία τι έκανες τόσο καιρό. Στο μπάσκετ και στο σεξ, μετράει η τελευταία βραδιά που το έκανες. Και εμείς το τελευταίο βράδυ που παίξαμε μπάσκετ πήγαμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει.

Captain out.»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikos Kampouris (@nikos.kampouris)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24