Ο Αντώνης Νικοπολίδης σχολίασε μία μέρα μετά την ισοπαλία της Εθνικής κόντρα στην παντοδύναμη Ισπανία με 1-1

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Ήταν μια κατάθεση ψυχής από παίκτες και προπονητικό επιτελείο. Ήταν μια εμφάνιση ψυχολογίας και θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια στην οποία θα πρέπει να βασιστούμε πάνω σε αυτή», ανέφερε ο Αντώνης Νικοπολίδης και συνέχισε:

Με Ελ Κααμπί στην Ολλανδία!
Με Ελ Κααμπί στην Ολλανδία!

«Ναι ήταν ένα ματς που είχε κοινά με αυτό της Σαραγόσα. Τα παιχνίδια αυτά, με τέτοιες ομάδες γενικότερα είναι ματς που υποφέρεις. Τρέχεις ασταμάτητα για να επιτρέψεις στους αντιπάλους να κάνουν το παιχνίδι τους. Τα παιδιά χθες κατάφεραν να σταματήσουν τον αντίπαλο, είχαν διαβάσει καλά το παιχνίδι από το τεχνικό επιτελείο το πώς λειτουργεί η Ισπανία. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε από ένα σημείο και μετά να είμαστε περισσότερο επιθετικοί για να απασχολήσουμε περισσότερο τον αντίπαλο. Τα καταφέραμε πολύ καλά. Οι αλλαγές βοήθησαν αλλά πια χρειάζεται μια διαφορετική προσέγγιση, πιο επιθετική στα ματς που ακολουθούν».

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24