Ο μεταφραστής και Πρόεδρος του Βόλου έχει πάθει αμόκ με παραλήρημα και λέει ασυναρτησίες. Δεν πειράζει όμως! Γελάει το πανελλήνιο μαζί του...

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο με τις δηλώσεις του Φροντιστή- Μεταφραστή – Πρόεδρου – Δήμαρχου Αχιλλέα Μπέου για τον Ολυμπιακό και τον Κώστα Καραπαππά. Φυσικά σημασία έχει τις περισσότερες φορές όχι το τι λες αλλά ποιος το λέει!

Ο «είμαι από όλα» δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μετά τις πρόσφατες διακοπές του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη έπρεπε να βγάλει την υποχρέωση του στο ένα από τα δυο μεγάλα αφεντικά και βρήκε πάλι την ευκαιρία να ρίξει την χολή του για την ομάδα που φαίνεται του έχει δημιουργήσει πολλά απωθημένα.

Η «ΜΑΣ Πύνδα Κίτρους»  που εξελίχθηκε σε  ΝΠΣ Βόλου με τους 135 οπαδούς δημοτικούς υπαλλήλους σύμφωνα με τον πρόεδρο της πρέπει να έχει λόγο και άποψη μεγαλύτερη από τον πρωταθλητή και Ευρωπαίο Ολυμπιακό γιατί όλα τα τηλεοπτικά κανάλια οι χορηγοί και οι εταιρίες στοιχήματος πρώτα διαβουλεύονται με τον Μπέο και μετά με τις κανονικές ομάδες. Αυτό  δα θα έλειπε ,ο Βόλος να μην είναι ρυθμιστής με τον Αχιλλέα στα οικονομικά του συνεταιρισμού και να μην περιμένουν το οκ «ειδικού» στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Άλλωστε εδώ από το μακρινό Ροστόφ μαθαίνουμε μετά το προσωρινό ναυάγιο του Αχιλλέα να αναλάβει θέση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα εντατικά μαθήματα που έκανε δεν θα πρέπει να πάνε χαμένα. Μάλιστα μαθαίνουμε ότι από τα νότια προάστεια της Αττικής ήδη παλιοί καλοί σύμβουλοι του ανεβαίνουν με κάθε μέσο στο Βόλο ώστε δώσουν και αυτοί τα φώτα τους και ίσως πάρουν πίσω και τίποτα παλιά χρωστούμενα!

Όμως μεταξύ άλλων ο κ. Μπέος δήλωσε: «Ας αναλογιστεί ο κάθε καλοπροαίρετος και αγνός φίλαθλος γιατί μόνο το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, που όλο και περιέρχεται σε μεγαλύτερη ανυποληψία, ΔΕΝ έχει κεντρική διαχείριση απ’ όλη την προηγμένη ποδοσφαιρικά Ευρώπη και θα συνάγει ασφαλή συμπεράσματα.»

Αλήθεια βρε πρόεδρε την κεντρική διαχείριση ποιος την διέλυσε; Ο φίλος σου ο Ιβάν δεν έκανε το PAOK TV και μας το διαφημίζατε σαν το εκπληκτικό εγχείρημα που θα το ακολουθούσαν και οι άλλοι φίλοι σου; Τί έγινε τελικά και τώρα σε χαλάει η ελεύθερη αγορά; Απλά ερωτήματα που μάλλον θα έπρεπε να τα θέσεις στους κολλητούς σου σε Βορρά και Νότο!

Απλά Αχιλλέα μου στο ξανά λέω «δεν έχει σημασία κάποιες φορές τι λες απλά ποιος τα λέει»…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24