Νέα αναβολή για τον Ιβάν Σαββίδη σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της εισβολής του στο γήπεδο με το όπλο επάνω του.

Μια υπόθεση που διαφήμισε για άλλη μια φορά αρνητικά το ελληνικό ποδόσφαιρο παγκοσμίως, δεν λέει να λάβει τέλος. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη ο ίδιος θέλει να προβεί στη διαδικασία της δίκης και να αποφανθεί η δικαιοσύνη για το ατόπημα του. Ωστόσο κάτι τέτοιο δε φαίνεται να γίνεται άμεσα, καθώς μια νέα αναβολή δίνει παράταση στην υπόθεση.

Ο λόγος; Έλλειψη βασικών μαρτύρων από τη διαδικασία. Στη δίκη ωστόσο παραβρέθηκε ο Βασίλης Δημητριάδης (γενικός αρχηγός της ΑΕΚ), ενώ το παρών δεν έδωσαν οι Γιώργος Κομίνης (διαιτητής) και ο εκπρόσωπος της Nova, αλλά και κάποιοι από τους μάρτυρες-αστυνομικούς.

Επιστροφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό!
Επιστροφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό!

Πρόστιμο 100 ευρώ επιβλήθηκε στον Γιώργο Κομίνη και σε έναν αστυνομικού όπου λόγω της απουσίας τους διατάχθηκε η προσαγωγή τους για την επόμενη δίκη τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Να θυμίσουμε πως εκτός του Ιβάν Σαββίδη κατηγορείται και η εξαμελής φρουρά του, καθώς επίσης και ο Λιούμπος Μίχελ για τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της Τούμπας το Μάρτιο του 2018.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24