Στην αντεπίθεση περνά ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος θα υποβάλλει μήνυση στον αθλητικό εισαγγελέα που του άσκησε πειθαρχική δίωξη.

O Αχιλλέας Μπέος έδωσε την απάντηση του νομικά, στην πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του, από τον αθλητικό εισαγγελέα Νικόλαος Μαργαρίτης, με αφορμή τιςπρόσφατες δηλώσεις του για τη διαιτησία. Επειδή πλέον δεν έχει καμία διοικητική σχέση με την ΠΑΕ Βόλος και εκφράζεται ως Δήμαρχος του Βόλου και ως απλός πολίτης, θα υποβάλλει μήνυση στον αθλ. Εισαγγελέα και αναφορά στον Άρειο Πάγο.

Αναλυτικά η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου:

Αυτή είναι η ΑΕΚ: Φανέλες Φιορεντίνα και… Τσιλούλης!
Αυτή είναι η ΑΕΚ: Φανέλες Φιορεντίνα και… Τσιλούλης!

«Όπως πληροφορήθηκα κάποιος αθλητικός εισαγγελέας, ονόματι Μαργαρίτης (όνομα και πράγμα;) άσκησε εναντίον μου δίωξη, επιβεβαιώνοντας απλώς την παγιωμένη αρνητική άποψη που υπάρχει για την απονομή Δικαιοσύνης στον τομέα αυτό.

Βλέπετε ο Μαργαρίτης, στον οποίο ανατέθηκε το καθήκον αυτό, δεν γνώριζε καν ότι εδώ και μήνες ουδεμία διοικητική σχέση έχω με την ΠΑΕ Βόλος και συνεπώς εκφράζομαι ελεύθερα ως πολίτης και Δήμαρχος, όπως το Σύνταγμα και οι Νόμοι μου επιτρέπουν, χωρίς να τίθεμαι στην «κρίση» του κάθε Μαργαρίτη.

Ωστόσο ο Μαργαρίτης θα τεθεί προς κρίση καθώς ήδη έδωσα εντολή στους νομικούς συμβούλους μου να υποβάλλουν μήνυση και αναφορά στον Άρειο Πάγο εναντίον του για παράβαση καθήκοντος. Εν τέλει για να προφυλάξουμε την ίδια τη Δικαιοσύνη από τέτοιους «κριτές» και όσους θέλουν να ελέγχουν το ποδόσφαιρο δίνοντας τέτοιες εντολές. Έλεος πια…».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24