Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για την παρουσία χιλιάδων οπαδών του Παναθηναϊκού στον Βόλο δηλώνοντας επίσης πως το ίδιο θα συμβεί και με τις άλλες ομάδες.

Ο ισχυρός άνδρας του Θεσσαλικού συλλόγου, Αχιλλέας Μπέος ανέφερε πως είχε εξαιρετική συνεργασία με τους ανθρώπους του τριφυλλιού, ενώ επισήμανε πως θα δεν θα ανοίξει το πέταλο για λόγους ασφαλείας μετά από εισήγηση της ελληνικής αστυνομίας.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος:

Super League: Διοικητικό Συμβούλιο για τα χρήματα του στοιχήματος!
Super League: Διοικητικό Συμβούλιο για τα χρήματα του στοιχήματος!

«Μετά σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας από την οποία βγήκα, άκουγα την εκπομπή σας και ήθελα να μιλήσω για το θέμα των εισιτηρίων. Δεν υπάρχουν 17 χιλιάδες εισιτήρια, για να μην παρεξηγούμαστε.

Ο επίσημος Παναθηναϊκός έχει πάρει 7,5 χιλιάδες εισιτήρια και τα υπόλοιπα 8 χιλιάδες είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, του Βόλου και ουδέτεροι που τα έχουν πάρει από τη VIVA και από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος.

Έχουμε 3-3,5 χιλιάδες φιλάθλους, σε μία ομάδα που τώρα γράφει τη δική της ιστορία. Να ευχηθούμε να γίνει ένας πολύ καλός αγώνας, έχουμε εξαιρετική συνεργασία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχουν εκδοτήρια και τονίζουμε πως δεν υπάρχουν έξτρα εισιτήρια.

Η αστυνομία ζήτησε να μείνουν κλειστά τα εκδοτήρια για να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και όπως λέμε στη δική μας γλώσσα, να μην ανοίξει μύτη. Ο Βόλος δεν έχει αντιπαλότητες και θέλουμε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι.

Υπάρχει η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Βόλος και δεν υπάρξουν έξτρα εισιτήρια. Δεν πρόκειται να ανοίξει το πέταλο για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Αστυνομίας.

Θα παραμείνουν οι δυνάμεις ασφαλείας εκεί. Ο Παναθηναϊκός με δικούς του σεκιούριτι και εμείς, καλούμαστε να διαχειριστούμε τους φιλάθλους, για να μην προκληθεί η οποιαδήποτε ιστορία.

Δεν θα μπει κάποιος χωρίς εισιτήρια, θα δημιουργήσει κακό στον Παναθηναϊκό και αν αναλάβει η αστυνομία δεν μπορέσουμε να επέμβουμε.

Ο Βόλος έχει πρασινίσει, οι φίλαθλοι τραγουδούν, διασκεδάζουν και αυτό είναι ωραίο για το ποδόσφαιρο πρώτα και μετά για την πόλη μας. Και περιμένουμε αύριο-μεθαύριο να υποδεχθούμε τους οπαδούς και των άλλων ομάδων».

 

Super League: Υποψήφιος για MVP Iανουαρίου ο Σεντρίκ Μπακαμπού!
Super League: Υποψήφιος για MVP Iανουαρίου ο Σεντρίκ Μπακαμπού!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24