Αστεία πράγματα από τον Μπένετ, ο οποίος έμμεσα λέει ότι υπάρχουν λάθος σφυρίγματα, αλλά οι διαιτητές στην Ελλάδα είναι καλοί.

Ο Στιβ Μπένετ πάει να… τρολάρει τον κόσμο και φαίνεται ότι έχει χάσει τα λογικά του από την εξυγίανση και τα όσα του λένε να κάνει. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής που «αλλάζει προς το καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο» είπε ότι περιμένει από τους διαιτητές να διαιτητεύουν δίκαια και ότι στην Ελλάδα έχουμε καλούς διαιτητές.

Διαβάστε όσα είπε:

«Είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι στην περιοχή, είναι η πρώτη φορά που την επισκέπτομαι και θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς για την υποδοχή. Πρόκειται για μία νέα περιπέτεια, θέλουμε να βελτιώσουμε τις σχέσεις μεταξύ των ομάδων, των διαιτητών και γενικά του ποδοσφαίρου. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να συνεργαστούμε, να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα.

Η ήττα της Ρόμα από τη Φιορεντίνα… ήταν ιδανική για τον Ολυμπιακό
Η ήττα της Ρόμα από τη Φιορεντίνα… ήταν ιδανική για τον Ολυμπιακό

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει fair play (στη διαιτησία) σε όλους τους αγώνες, και προφανώς εγώ από τη μεριά μου θα παρακολουθώ από πολύ κοντά τους διαιτητές για να βελτιώσω το επίπεδο, την κατανόηση μεταξύ τους και πρέπει να κάνουμε τα πρωταθλήματα που έχουμε στην Ελλάδα, τη Super League 1 και 2, όσο το δυνατόν καλύτερα.

Επειδή εδώ στην Ελλάδα γίνεται συζήτηση πολλά χρόνια για το θέμα αυτό. Νομίζω ότι ο καθένας έχει τη δική του γνώμη με βάση τη χώρα του. Εγώ, από την ουδέτερη πλευρά, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έχουμε πολύ καλούς διαιτητές και ίσως στο παρελθόν να είχαν καθοδηγηθεί λανθασμένα, ας το θέσω έτσι.

Ίσως η αλληλεπίδραση να μην ήταν αυτή που έπρεπε να είναι, ειδικά εφόσον από την UEFA και τη FIFA υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες.

Περιμένω από τους διαιτητές να διαιτητεύουν δίκαια. Δεν θα πρέπει να γίνονται χάρες σε κανέναν, πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση, πρέπει να καταλαβαίνουν τους κανόνες του παιχνιδιού και πάνω απ’ όλα να διαιτητεύουν δίκαια.

Εγώ από τη μεριά μου θα συναντήσω κάθε διαιτητή ξεχωριστά, μέχρι το τέλος της σεζόν, στη Super League 1 και 2, και θα προσπαθήσω ώστε οι σωστοί άνθρωποι να είναι στις σωστές θέσεις.Υπάρχουν καλοί διαιτητές, πάντα υπάρχουν κάποιοι καλύτεροι από κάποιους άλλους, και η δική μου σημαντική δουλειά είναι να ανεβάσω το επίπεδο στο υψηλότερο σημείο που μπορώ».

Βραζιλιάνος από την… Αγγλία!
Βραζιλιάνος από την… Αγγλία!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24