Μια αξέχαστη εμπειρία στο Ρέντη (pics)

Το 3ο «Olympiacos Xperience» για φέτος έλαβε χώρα στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας, στο Ρέντη.


Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη (3/4), το 3ο και τελευταίο για εφέτος, «Olympiacos Xperience», στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, όπου εκπρόσωποι των χορηγών της ομάδας έζησαν μια συναρπαστική εμπειρία, περνώντας μια ημέρα σαν παίκτες του Θρύλου!

Το πρωί, το πούλμαν της ομάδας παρέλαβε τους εκπροσώπους από το parking του «Γ. Καραϊσκάκης» και τους μετέφερε στο Ρέντη. Το προσωπικό του Προπονητικού Κέντρου υποδέχτηκε τους συμμετέχοντες και ανέλαβε να τους ξεναγήσει στους χώρους, όπου προπονούνται οι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου (τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και των Ακαδημιών), αφού πριν γευμάτισαν στο εστιατόριο της ομάδας.

Έπειτα, παρακολούθησαν από κοντά την προγραμματισμένη προπόνηση και εν συνεχεία, όλοι τους συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές μας, καθώς και με το προπονητικό και τεχνικό επιτελείο. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην πάρουν και αυτόγραφα των παικτών της μεγάλης τους αγάπης!

Εν συνεχεία, το πούλμαν της ομάδας παρέλαβε και πάλι τους συμμετέχοντες και τους επέστρεψε εκεί από όπου τους παρέλαβε! Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η «ερυθρόλευκη» μέρα τους! Μια μέρα που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης