Διεθνή

Μέσι: «Μόλις τώρα ξεκινήσαμε, ακόμα δεν έχουμε καταφέρει κάτι…» (vid)

Μέσι: «Μόλις τώρα ξεκινήσαμε, ακόμα δεν έχουμε καταφέρει κάτι…» (vid)

Ο Μέσι μίλησε έπειτα από τη σπουδαία νίκη κόντρα στο Μεξικό...

Ο αρχηγός της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια μετά τη νίκη της Αργεντινής.

Ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε μετά τη νίκη της Αργεντινής: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Το Μεξικό έχει έναν φανταστικό προπονητή, είναι μια σκληρή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε όπως έπρεπε, με μεγάλη ένταση.

Στο δεύτερο ηρεμήσαμε και αρχίσαμε να παίζουμε με την μπάλα. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη νίκη. Παίξαμε όπως έπρεπε, πιέσαμε, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι βάσει συνθηκών.

Η ομάδα έπαιξε ένα υπέροχο παιχνίδι. Αυτός είναι ο τρόπος, είμαστε όλοι σημαντικοί, πρέπει να σκεφτούμε αυτό που έρχεται. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, μόλις τώρα ξεκινήσαμε».

Για τα συναισθήματα ενόψει της συνέχειας: «Υπάρχει χαρά, ήταν απαραίτητη η νίκη. Έγινε όπως έγινε, αλλά έπρεπε να νικήσουμε. Μας κόστισε πολύ το πρώτο παιχνίδι, ιδιαίτερα επειδή για κάποιους ήταν το πρώτο Μουντιάλ, ήταν το πρώτο παιχνίδι και δεν μπήκαμε να παίξουμε όπως έπρεπε.

Στο πρώτο παιχνίδι δεν κάναμε το 2-0 για λίγα εκατοστά και τώρα ξέραμε ότι πρέπει να νικήσουμε, ότι ξεκινάει ένα άλλο Μουντιάλ και μπορούμε να το κάνουμε».

Όσο για τη συνέχεια, ανέφερε: «Δεν τα παρατάμε τώρα. Αυτή είναι η κατάσταση. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε τώρα. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν υπέροχη. Ξέραμε ότι θα ήταν έτσι. Ήμασταν για καιρό χέρι-χέρι με τον κόσμο και έχουμε καταφέρει υπέροχα πράγματα».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24

Latest News

ΚΛΕΙΣΙΜΟ Χ