Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο Ρέντη και αρχίζει προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το διήμερο ξεκούρασης και επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς, διότι από χτες ξεκινά η προετοιμασία για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πως η αναμέτρηση έχει τεράστια σημασία στη μάχη της Super League και θέλουν να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι.

Στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πιάνει ξανά δουλειά με όλους σχεδόν τους παίκτες διαθέσιμους. Ο Βάσκος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών. Ένα γεγονός που του επιτρέπει να καταστρώσει το πλάνο του με περισσότερες επιλογές σε όλες τις γραμμές.

Αμραμπάτ ή Μπρόζοβιτς; Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει μεγάλη κίνηση στο κέντρο
Αμραμπάτ ή Μπρόζοβιτς; Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει μεγάλη κίνηση στο κέντρο

Το βασικό ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να διατηρήσει την ένταση και τη συγκέντρωση που έδειξε στα προηγούμενα κρίσιμα παιχνίδια. Ο Μεντιλίμπαρ θέλει πίεση ψηλά, σωστές αποστάσεις και γρήγορες μεταβάσεις, πράγματα που χαρακτηρίζουν τη φιλοσοφία του και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον ΠΑΟΚ.

Το… σκανάρισμα που έγινε στον τελικό 

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» παρακολούθησε προσεκτικά τον τελικό Κυπέλλου και κατέγραψε χρήσιμα στοιχεία για τον αντίπαλο. Παρ’ όλα αυτά, γνωρίζει πως τα παιχνίδια των playoffs έχουν διαφορετική ένταση, ξεχωριστές ισορροπίες και μεγαλύτερη πίεση για αποτέλεσμα.

Στα πρώτα πλάνα του Ισπανού τεχνικού, προβάδισμα φαίνεται να έχουν ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη Λεωφόρο και εκτέλεσαν σωστά τις οδηγίες. Ωστόσο, τίποτα δεν θεωρείται κλειδωμένο. Οι προπονήσεις της εβδομάδας αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο, καθώς όποιος δείξει ετοιμότητα και ενέργεια μπορεί να κερδίσει θέση στο αρχικό σχήμα.

Το ντέρμπι της Τούμπας θεωρείται κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός θέλει το «διπλό», ώστε να παραμείνει δυνατά στο κυνήγι του στόχου και να στείλει μήνυμα αποφασιστικότητας στους ανταγωνιστές του.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…