Ο Μεντιλίμπαρ δεν αποκαλύπτει τα χαρτιά του ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κρατά κλειστά τα χαρτιά του ενόψει του ντέρμπι του Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκός, καθώς οι δοκιμές στις προπονήσεις δεν αποκαλύπτουν ξεκάθαρη εικόνα για την ενδεκάδα. Όπως φαίνεται, ο Βάσκος τεχνικός σκοπεύει να πάρει τις τελικές του αποφάσεις την τελευταία στιγμή, με το τοπίο να παραμένει ασαφές.

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, το επικρατέστερο σύστημα μοιάζει να είναι το 4-2-3-1, με έναν επιτελικό μέσο πίσω από τον φορ, θέση για την οποία προβάδισμα έχει ο Τσικίνιο. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ενώ στην άμυνα πιθανότερες επιλογές είναι οι Φρανσίσκο Ορτέγα, Λορέντσο Πιρόλα, Παναγιώτης Ρέτσος και Κοστίνια.

Στη μεσαία γραμμή, οι Σαντιάγκο Έσε και Χρήστος Μουζακίτης φαίνεται να έχουν προβάδισμα, με τον Σιπιόνι να αποτελεί ισχυρή εναλλακτική, όπως και ο Βιθέντε Ιμπόρα Γκαρθία. Στα άκρα της επίθεσης υποψήφιοι είναι οι Ζέλσον Μαρτίνς και Ροντινέι ή ο Αντρέ Λουίζ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης προβάδισμα έχει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με τον Μεχντί Ταρέμι να αποτελεί μία ακόμη επιλογή.

Παρά τις πολλές εναλλακτικές, το πιο πιθανό είναι να επιλεγεί διάταξη με καθαρό «δεκάρι» αντί για δεύτερο επιθετικό. Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής.

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.