Ο Μελισσανίδης, ο Μπαλτάκος και η μαύρη γραβάτα που φοράει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τρέχουν οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο που εν μέσω play-off της Super League προσπαθεί να… αναπνεύσει εν μέσω τραμπούκων και παρατρεχάμενων!

Ο λόγος φυσικά για την υπόθεση που έχει ξεσπάσει τις προηγούμενες μέρες με αφορμή τον ορισμό elite διαιτητών στους αγώνες των play-off του πρωταθλήματος και τη δήλωση Μπαλτάκου ότι ο Μελισσανίδης απειλεί τη ζωή του.

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λοιπόν, συμβαίνει το εξής αξιοπερίεργο: Την προσοχή τραβάει περισσότερο το παρασκήνιο παρά το αγωνιστικό. Κι όταν δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, πάει καλά… είναι η τάση του ανθρώπου να μαθαίνει αυτά που κάποιοι δε θέλουν να ξέρει. Όταν όμως η δημόσια συζήτηση πάει σε απειλές για τη ζωή του άλλου, τότε το πράγμα σοβαρεύει.

Και μπορεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ να δήλωσε μετά ότι ουδέποτε είπε πως δέχεται απειλές από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, αλήθεια όμως, ποιος τον πιστεύει. Πρόκειται άλλωστε για μια περίπτωση ανθρώπου που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ο λόγος του και δη ο δημόσιος.

Η περίπτωση του Μελισσανίδη από την άλλη είναι αυτή που εμπνέει τη μεγαλύτερη ανησυχία. Κι ο λόγος γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο της νύχτας που περιτριγυρίζεται από μπράβους και που δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του ακούγεται για κάτι τέτοιο.

Το ζητούμενο λοιπόν στην προκειμένη είναι ένα: Ποιος διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο; Οι θεσμοί ή το παρακράτος;

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24