Breaking news

Τελειώνει και μαθηματικά και κοιτάζει… Κύπελλο!

Τελειώνει και μαθηματικά και κοιτάζει… Κύπελλο!

Με υπέρ-κούπωση απαντάμε στην… προπαγάνδα!

Κάποιοι οι αλήθεια είναι το πάλεψαν ώστε με μία παύλα ο Ολυμπιακός να μην διεκδικήσει ότι του αρμόζει. Είστε πλέον έτοιμοι να μετράτε νέα τρόπαια στη συλλογή μας; Γράφει ο Πάρης Τσιλιώτης...


Πλέον μπήκαμε στην τελική ευθεία. Σε μία ευθεία όπου ο Ολυμπιακός θα είναι ο μόνος διεκδικητής τίτλων, όπως μόνο αυτός γνωρίζει ΜΑΓΚΙΚΑ! Διότι ακόμα και σε διοργάνωση που δεν ήταν πρώτος, όπως στο Χάντμπολ είπε: «Πρωτάθλημα στο γήπεδο…». Ο ΠΑΟΚ τι έκανε; Σε όλα ήθελε παύλα! Ναι, βλέπετε ακόμα μία χρονιά είχε τόσους τίτλους που είπε να μοιραστεί τη πίκρα του και με το κόσμο. Η καζούρα όμως ήταν μεγάλη και πλέον έχουμε τίτλους στα γήπεδα. Αντέχετε; Αυτό σίγουρα είναι επίπονο για εσάς που θα σας ξεφτιλίσουμε εντός γηπέδου.

Καμία παύλα, καμία ακύρωση! Αγώνες στα ίσια μάγκικα. Αλήθεια η λέξεις «μπέσα, «μάγκικα», «τιμή» γνωρίζεται τι σημασία τους; Στα γραφεία τύπου που σας «κλέβουν οι υπάλληλοί σας» τα λεφτά δεν σας μαθαίνουν και λέξεις με νόημα; Και που στε ακόμα. Δεν έχετε δει τίποτα. Όταν τα σηκώνουμε θα είναι ακόμα πιο ωραία. Να είστε σίγουροι για αυτό. Η φιέστα έχει γίνει βλέπετε ένα καθιερωμένο event … στον Πειραιά!

Ποδόσφαιρο ήμασταν πρώτοι είπαμε να παίξουμε το τίτλο στο γήπεδο, Βόλεϊ το ίδιο,Πόλο το ίδιο, Χάντμπολ που ήμασταν ισόβαθμοι το ίδιο. Για την ΕΟΚ που το τίλο το πήρε ο Παναθηναϊκός κουβέντα σωστά; Ε, φυσικό ήταν οι «αδερφές» μαζί να μην μιλήσουν. Άλλωστε Αλαφούζος – Σαββίδης είναι συναιτεράκια και πάλι και το βοθρό-SDNA δεν μιλάει.

Φυσικό άλλωστε να τους ενοχλεί ο Ολυμπιακός. Τόσα χρόνια τους έχει στην «καρπαζιά». Έχουμε ξεκινήσει είδη να μαζεύουμε, να προετοιμαζόμαστε, αλλά δεν ξέρουμε αν θα το αντέξετε. Βλέπετε, η ζωή είναι δίκαιη και σκληρή για εσάς. Τόσο καιρό παίζατε με τις δήθεν ευαισθησίες σας. Ούτε Ιός, ούτε νεκροί, ούτε τίποτα δεν σας ενδιαφέρει, Το μόνο που θέλατε μία παύλα. Τώρα λοιπόν σας την έβαλε ο Θρύλος και ήρθατε στα ίσια σας. Σας αρέσει; Πονάει πολύ! Το ξέρουμε.

Όσες ανακοινώσεις και να βγάλετε, η αλήθεια πονάει και αυτό δεν αλλάζει! Αυτό είναι και όλη σας η ιστορία! Σωθήκατε από μία (ν)τροπολογία και φυσικά βγάλατε μετέπειτα γλώσσα. Δεν περιοριστίκατε στο καβούκι σας ξεμουρίσατε. Άλλωστε λέμε «μιλάει για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου», κάπως έτσι και εσείς ρίχνετε δίχτυα γεμάτη προπαγάνδα.

Το ότι η γη είναι στρογγυλή το ξέρετε η θα ακούσουμε ότι βρήκατε από έγκυρο επιστήμονα ότι είναι τετράγωνη; Ήρεμα ρωτάω.

Το νέο σας αφήγημα μάλιστα έχει να κάνει με τον ηγέτη μας, ότι έκλεισε ραντεβού στο Χίλτον σε δημοσιογράφο για να τον απαγάγει. Οπότε παιδιά να ξέρετε. Η απαγωγές δεν γίνονται σε σπίτια η δρόμους αλλά σε πολυτελές ξενοδοχεία. Ναι, έτσι αφού θα την κάνουν που θα την κάνουν ας περάσουν και κάποια λεπτά μέσα στη χλίδα. Άλλωστε ως γνωστών το Hilton είναι το ιδανικό μέρος για να κάνεις απαγωγή! Τι ακούμε και δεν το βγάζουμε προς τα έξω!

Α, να μην ξεχάσω ότι και στο CAS τι ακριβώς έγινε; Δεν είχε θέση ο Ολυμπιακός; Σ(CAS)MOS τώρα και τα λέμε στην εκδίκαση…

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης