Με τον «κόσμο» του θα γιορτάσει το 45ο ο Θρύλος!

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν το πρόγραμμα της φετινής φιέστας, όπου θα ενωθεί το σπορ με την τέχνη.


Πριν λίγα λεπτά, ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου των Πειραιωτών, όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα για την γιορτή του 45ου πρωταθλήματος. Βέβαια, αυτή η φιέστα θα είναι αρκετά διαφορετική απ’ αυτές που έχουμε συνηθίσει, αφού θα είναι προσαρμοσμένη στις συνθήκες.

Στην συνέντευξη Τύπου βρέθηκαν ο καλλιτέχνης διεθνούς βεληνεκούς Αστέρης Κούτουλας, καθώς και ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για… άλλα 5 πρωταθλήματα και το πέμπτο αστέρι.

Θα συνδυαστεί άρτια το σπορ, με τις τέχνες, αφού με έναν μαγικό τρόπο θα φέρει τους οπαδούς μέσα στο γήπεδο, ώστε να γιορταστεί το πρωτάθλημα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Κούτουλας, στόχος όλης αυτής της ιδέας είναι «να γκρεμίσουμε το «τείχος» της πανδημίας» κάνοντας κι έναν παραλληλισμό με τη χαρά που του δημιούργησε η πτώση ενός άλλου τείχους, επίσης θανατηφόρου, αυτό του Βερολίνου.

Σε ρυθμούς φιέστας την Κυριακή (19/7) θα είναι όλος ο Πειραιάς και το Πασαλιμάνι ενώ οι μουσικές που θα κυριαρχούν θα είναι από τους δύο πιο εμβληματικούς Έλληνες συνθέτες, τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μάνο Χατζιδάκη, με τα τραγούδια τους από τις δύο πιο εμβληματικές ταινίες «Ποτέ την Κυριακή» και «Ζορμπάς» που έχουν ταξιδέψει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Θα είναι κι ένας φόρος τιμής για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μελίνας Μερκούρη, που ερμήνευσε τα «Παιδιά του Πειραιά».

 

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης