Ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ήρθε ανακοινώθηκε και πριν προλάβει να καταλάβει ότι είναι επίσημα προπονητής του Ολυμπιακού... έπιασε δουλειά.

Ο Ολυμπιακός άλλαξε εποχή, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να είναι εκείνος που θα κληθεί να αναλάβει το ρόλο του καθοδηγητή ώστε ο Ολυμπιακός να δείξει ένα εντελώς πρόσωπο, από αυτό που μας είχε συνηθίσει, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια.

Σίγουρα… δεν είναι μάγος όμως η ομάδα χρειαζόταν ένα «ηλεκτροσόκ» για να συνέλθει και να αλλάξει την εικόνα της. Το αν θα βγει σε καλό η κακό θα φανεί εντός αγωνιστικού χώρου. Εκεί άλλωστε που είναι ο καθρέφτης όλων.

Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!
Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει την εμπειρία και έχει το τρόπο να δουλεύει σε ομάδες ακόμα και μεσούσης της χρονιάς. Το έχει ξανά κάνει και μάλιστα με επιτυχία. Άλλωστε όπως είπε και ο κ. Άλβες είναι δική του προσωπική επιλογή. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μάθει να ζει στη πίεση.

Αυτό ίσως είναι και το «κλειδί» για να ανατρέψει την όλη κατάσταση. Η πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του έγινε, ενώ καλείτε άμεσα να σηκώσει μανίκια και να πιάσει δουλειά…

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24