Ο Θρύλος πλέον, έχει περάσει σε άλλη διάσταση. Το ποδόσφαιρο έχει περάσει σε άλλη διάσταση και πάει να γίνει έρμαιο σε πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι θέλουν να εξαφανίσουν και τον τελευταίο καρπό ελπίδας αυτής της χώρας. Γράφει ο Πάρης Τσιλιώτης....

Η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που φέρνει ελπίδα είναι ο Θρύλος. Κάποιοι χλευάζουν, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι είναι δίπλα στην ομάδα. Έχουμε πόλεμο, αλλά κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν. Ο πόλεμος που έχουν κηρύξει είναι επί πολιτικού επίπεδου. Στη μέση όμως είναι ο Ολυμπιακός. ΣΥΡΙΖΑ, οικογένεια Κόκκαλη, Σαββίδης, Μελισσανίδης, είναι άτομα, τα οποία δια μέσου της κυβέρνησης προσπαθούν να εξαφανίσουν την ομάδα μας, δίχως να τα καταφέρνουν. Δε μπορούν κι όλας.

Το τελευταίο διάστημα, εκτός από Σαββίδη, Μελισσανίδη, οι οποίοι ήταν σε μάχη μαζί μας, ήρθε σε ανοιχτό μέτωπο και ο Κόκκαλης. Βασικά η οικογένεια Κόκκαλη. Το να μπει ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος, είναι κάτι, το οποίο δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις. Ποιες είναι αυτές; Ότι ΠΟΤΕ δεν τους ένοιαζε ο Ολυμπιακός, αλλά μόνο το χρήμα. Τί κι αν κάποιοι κολλάνε στο παρελθόν; Το παρόν δείχνει κάτι διαφορετικό. Σε αυτό πρέπει να σταθούμε και να μη λέμε (ο Κόκκαλης έφερε παιχταράδες, ο Κόκκαλης έκανε αυτό….). Ξεχνάτε ορισμένοι πολύ γρήγορα. Ξεχνάτε.

Ο κ. Κόκκαλής λοιπόν, τί έχει κάνει που σε κάποιους λείπει κι όλας; Μπήκε σε πολιτικά παιχνίδια εις βάρος του Ολυμπιακού. Πιστεύω πως αυτό και μόνο θα αρκούσε για να ξυπνήσουν κάποιοι. Αντί για αυτό, υπάρχουν σχόλια, τα οποία μου φέρνουν αηδία και μόνο που τα έβλεπα.

Φυσικά το διαδίκτυο ελεύθερο είναι και ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του και τα πιστεύω του. Δεν δέχομαι όμως από κανέναν την αχαριστία. Και ναι είναι αχαριστία όταν τα βάζετε με τον τωρινό μας ηγέτη. Αν μας αγαπούσε όπως λέτε ο Σωκράτης, δεν θα άφηνε στον Μαρινάκη ένα χάλι την ομάδα, έτσι; Δεν θα άφηνε χρέη 80 εκ. ευρώ.

Όχι μόνο ο κ. Μαρινάκης πήρε την ομάδα, αλλά την ξεχρέωσε. Για όσους έχουν μικρή μνήμη, για λίγο και θα μας έπαιρνε ο περιβόητος Λαβρεντιάδης, ο οποίος μετά μπήκε και φυλακή για ΠΟΛΛΕΣ απάτες. Τέτοιο πρόεδρο θέλατε; Πρόεδρο να χρωστάει παντού και να μας είχε για ξέπλυμα; Να ‘στε καλά, αλλά ο κ. Μαρινάκης είναι άψογος. Όσοι δεν αναγνωρίζετε τα καλά, πιστεύω πως η αχαριστία υπερέχει της λογικής.

Βλέπετε ότι με το στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», με το να μη δώσει το 100% στον πρόεδρό μας, έχουμε μεγάλο θέμα. Έμπλεξε μέσα την πλευρά Λαβρεντιάδη, δεν είχε κάνει σωστές μεταβιβάσεις και εδώ όμως έχει φτάσει σε σημείο να χρωστάει 20 εκ. ευρώ για δάνειο προς τις τράπεζες. Ναι, αυτός που όλοι σήμερα έχουν φτάσει να αποθεώνουν, έχει φτάσει να εκμεταλλεύεται την αγάπη του κ. Μαρινάκη για την ομάδα μας και να του αφήνει χρέη με το τσουβάλι.

Πάμε τώρα λοιπόν στο όλο story να δούμε πραγματικά ποιος ήταν ο Σωκράτης. Το 2010, ο Σωκράτης Κόκκαλης μεταβίβασε το 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ στον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, με την εταιρία Rubyland, με την προοπτική ότι θα αποκτούσε μεγάλο ποσοστό και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Λαυρεντιάδης δεν μπήκε στην ΠΑΕ, όμως αποτέλεσε τον «οδηγό» για την απόκτηση του 67% του πλειοψηφικού πακέτου από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Ιούνιο του 2010. Λίγο μετά από την ανάληψη της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Σωκράτης Κόκκαλης παραχώρησε το 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ που κατείχε, στον κ. Μαρινάκη, αλλά όπως αναφέρουν οι τράπεζες, δεν έχει μεταβιβαστεί το ομολογιακό δάνειο, καθώς η εταιρία Καραϊσκάκης ΑΕ συνεχίζει να υφίσταται με μετόχους τον Κόκκαλη και πλέον όχι τον Λαυρεντιάδη, αλλά το ελληνικό δημόσιο. Με λίγα λόγια; Ένα μπάχαλο και φυσικά στη μέση είναι ο Ολυμπιακός.

Όπως λέει και μία φράση, πολύ ακριβής για τον κόσμο που σήμερα είναι υπέρ Κόκκαλη, «Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω…». Ξέρετε γιατί; Γιατί μέχρι να φύγει, εσείς οι ίδιοι τον διώχνατε με την κριτική σας. Οι γνωστοί κωλοτούμπες ΠΟΤΕ δεν τελειώνουν και όπως θέλετε τα λέτε δημόσια, έτσι επειδή δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε. Ο Ολυμπιακός χρωστάει πάρα πολλά στον κ. Μαρινάκη και αν κάποιοι δεν τα βλέπουν, συγγνώμη αλλά είναι αχάριστοι.

Έχετε σκεφτεί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε μία τετραετία τί έχει γίνει εις βάρος του Ολυμπιακού; Αναφέρομαι μόνο για την ομάδα μας, γιατί και για την Ελλάδα έχει κάνει πολλά, αλλά δεν είναι της παρούσης. Έχει βγάλει ουκ ολίγες φορές τον πρόεδρό μας στη σέντρα με δικαστήρια, έχει τιμωρήσει με «γελοίες» τιμωρίες την ομάδα μας. Έχει χαρίσει αμέτρητους βαθμούς στο ειδύλλιο ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και φυσικά σε κάθε παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο διαιτητής και οι βοηθοί έχουν 7+ βαθμούς μυωπία, για να μπορέσουν τα παιδιά να πάρουν αποτέλεσμα.

Και επειδή ακούω κάποιους. «Αυτοί φταίμε που αποκλειστήκαμε από την Λαμία;» Θα σας δώσω και μία ξεκάθαρη απάντηση. Ναι. Αυτοί φταίνε. Όταν ο διαιτητής μέχρι το πέναλτι μας είχε εκνευρίσει, πού να βρεις καθαρό μυαλό να παίξεις μπάλα; Όταν σε κάθε κλωτσιά της Λαμίας έβλεπε κίτρινη και όχι κόκκινη πώς να παίξεις μπάλα; Όταν σε καθαρή παράβαση για πέναλτι (μας έδωσε ένα, αλλά μας στέρησε ακόμα δύο…) λέει “παίζεται”, πώς να έχει μυαλό η ομάδα να παίξει; Να σας βάλω και την ατυχία; Θα την βάλω. Τριάντα ευκαιρίες κάναμε και δεν έμπαινε η μπάλα μέσα. Δηλαδή τί να πούμε; Ναι, και εκεί φταίει ο Μαρινάκης για κάποιους. Ναι, φταίει η διοίκηση του Ολυμπιακού. Να μαζευτείτε να δώσετε τις προτάσεις σας το καλοκαίρι κάποιοι ειδήμονες, για να φτιάξουμε καλύτερη ομάδα, αφού τα ξέρετε όλα.

Και για να τελειώνει αυτή η παρωδία. Ναι, ακόμα και φέτος πρώτοι θα ήμασταν. Να θυμηθούμε τη σφαγή στην Ξάνθη (3); Να θυμηθούμε τη σφαγή με ξένο διαιτητή με τον Παναθηναϊκό; Θα την θυμηθούμε (3). Να θυμηθούμε και λίγο ατυχία; Ας θυμηθούμε. Με ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» που οι 30 ευκαιρίες έγιναν γκολ για τον ΠΑΟΚ. Και τι γκολ. Με Γιαννιώτη να πιάνει πουλιά στον αέρα. Κυριολεκτικά όμως (3).  Να πάμε και λίγο στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ; Ας πάμε. 0-1,ισοφάρισαν σε 1-1 στο 90′, ενώ ο Φέτφα έχασε το άχαστο στο 93′, για να πάρουμε το τρίποντο (3). Όλα αυτά ξέρετε πόσοι βαθμοί είναι; Τρεις με ΠΑΟΚ, δύο με Ξάνθη, δύο με Παναθηναϊκό, δύο με ΑΕΚ. Σύνολο;  Εννιά βαθμοί. Ποιος θα ήταν λοιπόν πρώτος; Βάλτε την εξίσωση και σταματήστε επιτέλους να βλέπετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν.

Πλέον είμαστε σε πολιτικό πόλεμο, αν κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν. Εσείς συνεχίστε να είστε με τον Κόκκαλη και με τους εχθρούς πλέον του Ολυμπιακού…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24