Μασούρας στη NOVA: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, να είμαστε οι νικητές»

Ο Γιώργος Μασούρας, ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας μας για φέτος, μίλησε στην κάμερα της NOVA λέγοντας αρκετά σημαντικά πράγματα.


Ο Γιώργος Μασούρας, ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας μας για φέτος, μίλησε στην κάμερα της NOVA λέγοντας αρκετά σημαντικά πράγματα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Σε τέτοιου είδους παιχνίδια (σ.σ. τα μεγάλα ματς) έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Χαίρομαι που πέτυχα αυτό το γκολ (σ.σ. το 1-0 με τον ΠΑΟΚ) και βοήθησα την ομάδα να περάσει στον τελικό. Θέλουμε να κατακτήσουμε και αυτό τον στόχο.

Εκείνη τη στιγμή βγήκε όλη αυτή η θέληση, όλη αυτή η ένταση, της προετοιμασίας, για να περάσουμε στον τελικό. Όλοι μαζί, ως οικογένεια, μαζευτήκαμε για να πανηγυρίσουμε αυτό το γκολ.

Ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι, από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Παίζαμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, σε όλα μας τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και αυτό ήταν το κλειδί, νομίζω.

Τα λόγια είναι περιττά για Αβραάμ και Τοροσίδη. Είμαι πολύ χαρούμενος που τους έχω γνωρίσει εδώ στην ομάδα και περιμένω πως και πως ακόμη και τις προπονήσεις μαζί τους. Θα πρέπει να είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια.

Είναι ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ. Έχουν κουραστεί και οι δύο ομάδες θεωρώ, από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ελπίζω να είμαστε εμείς οι νικητές.

Έχω κάνει ένα σημαντικό βήμα, δεν έχει τελειώσει ακόμη η σεζόν. Όταν τελειώσει και με βάση και τους στόχους που θα έχουμε κατακτήσει, θα κάνω και εγώ τον απολογισμό μου, για το πως πήγα».

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης