Μασούρας: «Σαν στο σπίτι μου στον Ολυμπιακό, από μικρός ήθελα να φορέσω την φανέλα του»!

Ο Γιώργος Μασούρας κάνει δηλώσεις και μιλάει με κολακευτικά λόγια για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.


Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Τους πρώτους μήνες του στον Ολυμπιακό: Έχουν κυλήσει με εξαιρετικό τρόπο. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ, στον Ολυμπιακό. Από μικρός ήθελα μία μέρα να καταφέρω να φορέσω την φανέλα του Ολυμπιακού και το πέτυχα. Μπήκα στις προπονήσεις, μπήκα στους αγώνες, πήρα χρόνο συμμετοχής, πήρα και χρίσμα βασικού σε κάποια ματς, από τον κ. Μαρτίνς. Ήρθαν τα πρώτα γκολ, έφυγε και το άγχος μου. Σίγουρα όταν πηγαίνεις σε μία νέα ομάδα και δη στον Ολυμπιακό, έχεις ένα άγχος παραπάνω, προκειμένου να «πείσεις» με τις εμφανίσεις σου και να καθιερωθείς. Το ότι παίρνεις μεταγραφή στον Ολυμπιακό δεν σημαίνει αυτομάτως, ούτε ότι θα παίξεις, ούτε ότι θα πάρεις την φανέλα βασικού στο σπίτι σου. Χρειάζεται δουλειά, υπομονή και εγρήγορση. Παίρνεις την ευκαιρία σου; Δείξε πράγματα. Παίρνεις ακόμη μία; Δείξε τα ίδια ή και περισσότερα. Σταθερότητα. Βελτίωση. Αυτά χρειάζονται.

Το πως ονειρεύεται το μέλλον του στον Ολυμπιακό: Πρωταθλητής. Ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος πρωταθλητής και για αυτό ήρθα εδώ. Στόχος όλων μας, από τον κ. Μαρινάκη, μέχρι τον κ. Μαρτίνς, τους συμπαίκτες μου, αλλά και τον «τελευταίο» υπάλληλο στα γραφεία, είναι ο Ολυμπιακός να είναι πάντα Πρωταθλητής! Για αυτό δουλεύουμε και αυτό ονειρεύομαι και εγώ! Να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στον θρόνο του πρωταθλητή και να είμαι μέλος του. Να ζήσω και εγώ αυτή την τεράστια χαρά, με την ομάδα μου. Τώρα το αν θα είμαι βασικός ή όχι, να σου πω την αλήθεια μου, το σκέφτομαι, αλλά δεν με «καταβάλλει». Δεν είναι αυτοσκοπός. Μακάρι με την απόδοσή μου να καταφέρω να κερδίσω θέση βασικού και να παίζω. Θα προσπαθήσω.

Την Εθνική: Έχει παίξει μεγάλο ρόλο η παρουσία μου στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, κάτι είδε σε αυτούς τους αγώνες που έπαιξα με τον Ολυμπιακό και με κάλεσε. Θεωρεί ότι είμαι σε φόρμα. Σε καλή κατάσταση.
Και φυσικά έχω να ευχαριστώ τον κ. Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό. Δίνω σε κάθε ματς ό,τι έχω και βεβαίως είναι τιμή για εμένα να αγωνίζομαι με το εθνόσημο στο στήθος. Αγαπώ την χώρα μου και το να την εκπροσωπώ μου δίνει μεγάλη χαρά. Μακάρι να πάμε καλά, να κάνουμε τους φιλάθλους υπερήφανους. Και φυσικά σκέφτομαι το ίδιο και για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Θέλω πάντα να τους κάνω υπερήφανους, γιατί είμαι και εγώ ένας από αυτούς!

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης