Ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί να αναδειχθεί πρωταθλητής στο Κατάρ με την Αλ Γκαράφα.

Μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να συνεχίσει την προπονητική στο Κατάρ και συγκεκριμένα στην Αλ Γκαράφα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις σε Μέσα της χώρας αναφορικά με τους στόχους που έχει θέσει στο νέο του ξεκίνημα.

Ο Κώστας Φορτούνης άκουσε τον Μαρινάκη και δάκρυσε!
Ο Κώστας Φορτούνης άκουσε τον Μαρινάκη και δάκρυσε!

Για την απόφασή του να έρθει στο Κατάρ είπε: «Έλαβα μια πρόσκληση από τον πρόεδρο και τον Αντόνιο Ενρίκε (αθλητικός διευθυντής). Μου εξήγησαν το project για τον σύλλογο και το ποδόσφαιρο στο Κατάρ, τι θέλουν να εφαρμόσουν. Ήμουν άνεργος, στον ορίζοντά μου ήταν να προπονήσω μια ομάδα στο στη Μέση Ανατολή, αλλά όχι στο πολύ κοντινό μέλλον. Το σκέφτηκα και ήρθα εδώ. Θέλω να επιτύχω εδώ, αλλά συνεχίζω να εστιάζω σε άλλα πρωταθλήματα. Είναι εμφανές και δεν το κρύβω».

Για τους στόχους του τόνισε: «Ο σύλλογος δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα εδώ και 10 χρόνια. Γι’ αυτό ήρθα. Ο σύλλογος έχει απολύτως φανταστικές συνθήκες. Ξέρω πολλούς συλλόγους και αυτός είναι στο επίπεδο των καλύτερων ομάδων. Υπάρχει ανάγκη να εφαρμοστεί κάτι πιο αυστηρό και επαγγελματικό, αλλά οι συνθήκες είναι κορυφαίες».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24