Breaking news

Θα σας ταράξουμε στην… νομιμότητα!

Μαρινάκης: «Όλα είναι δυνατά στη ζωή τους, αν κάνουν μεγάλα όνειρα»

Το μήνυμα του ηγέτη μας Βαγγέλη Μαρινάκη για τα 40 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπ. Πρωταθλητριών από την Νότιγχαμ Φόρεστ. Δείτε τι δήλωσε…


Ακριβώς 40 χρόνια πέρασαν, από την κατάκτηση του 1ου κυπέλλου Πρωταθλητριών από την Νότιγχαμ Φόρεστ. Στις 30/5/1979 νίκησε 1-0 την Μάλμε στο Μόναχο, ανεβαίνοντας στην κορυφή της Ευρώπης.

Ένα χρόνο μετά επανέλαβε το σπουδαία αυτό επίτευγμα, κατακτώντας ξανά τον τίτλο στην κορυφαία, ευρωπαϊκή, διασυλλογική διοργάνωση.

Στις 28/5/1980 αντίπαλο το Αμβούργο, στη Μαδρίτη, με την Φόρεστ να επικρατεί εκ νέου 1-0.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη να αναφέρει: «Θέλω να γράψω σε όλους τους φιλάθλους της Νότιγχαμ Φόρεστ για αυτή την εβδομάδα και την 40ή επέτειο από τη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Τότε ήμουν νέος και θυμήθηκα τη μεγάλη μας ομάδα. Όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια μοναδική ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που εξακολουθεί να θαυμάζεται μέχρι σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Να ανέβει μια ομάδα και να κατακτήσει την Ευρώπη, ήταν πραγματικά αξιοσημείωτο.

Χαίρομαι που καταφέραμε να φέρουμε και πάλι μαζί όλους τους ανθρώπους των θαυμάτων για να γιορτάσουμε αυτά τα επιτεύγματα. Προφανώς, η απουσία του κ. Κλαφ και τον κ. Τέιλορ δεν είναι κάτι που μας αρέσει, ωστόσο θα μας τιμήσει να έχουμε μέλη της οικογένειάς τους εδώ. Ήταν νικητές που αψήφησαν όλες τις πιθανότητες να γίνουν η μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Όταν είδα τον κ. Κλαφ να μιλά, θα μπορούσατε να πείτε πώς ήταν σίγουρα ένας νικητής, ένας άνθρωπος που πίστευε στα όνειρά του και παρότρυνε άλλους να τον ακολουθήσουν στα ύψη της ελίτ της Ευρώπης. Αυτή η ομάδα άλλαξε για πάντα την κατάσταση του συλλόγου.

Αυτές οι αξίες και τα οράματα αποτελούν το σημερινό μας DNA. Δεν είναι μόνο η ιστορία και αυτό που επιτεύχθηκε, είναι να μάθουμε από αυτή τη νοοτροπία και να την εφαρμόζουμε τώρα. Όσο μακριά κι αν φαίνεται πώς πρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε ότι θα επιστρέψουμε σε αυτό το επίπεδο. Δεν θα πρέπει ποτέ να σταματήσουμε να προσπαθούμε μέχρι τη στιγμή που θα πάμε αυτό τον σύλλογο εκεί όπου αξίζει να είναι.

Αυτή η επέτειος είναι επίσης μια ευκαιρία για εμάς να εμπνεύσουμε μια νέα γενιά φιλάθλων της Φόρεστ. Το σχέδιό μας είναι να επικεντρωθούμε στα παιδιά του Νότιγχαμ. Πρέπει να τους δείξουμε ότι όλα είναι δυνατά στη ζωή τους, αν κάνουν μεγάλα όνειρα. Η εκπαίδευση και ο αθλητισμός είναι ο τρόπος για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι στη ζωή τους. Στην επόμενη περίοδο θα ανακοινώσουμε μια σειρά πρωτοβουλιών, τις οποίες σχεδιάζουμε εδώ και πολλούς μήνες, για να υποστηρίξουμε αυτές τις προτεραιότητες.

Σκεφτόμαστε πάντα προς τα εμπρός, αλλά αυτή την εβδομάδα θέλω να συναντηθούμε ως Νότιγχαμ Φόρεστ και να τιμήσουμε το ένδοξο παρελθόν μας. Κανείς δεν μπορεί ποτέ να πάρει αυτό μακριά από εμάς. Είναι δικό μας για να γιορτάσουμε.

Ευάγγελος Μαρινάκης».

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης