Ο Ντόρον Λάιντνερ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ζωή σε Ελλάδα και Ισραήλ αλλά και τους ατομικούς στόχους του.

Από τον Γενάρη και έπειτα ο Λάιντνερ άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής στην Αυστρία και πλέον ανεβάζει την απόδοση του.

Ο ίδιος ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά αγωνίζεται δανεικός στην Βιέννη, πέτυχε ένα γκολ και μία ασίστ στο πρωτάθλημα, γεγονός που έκαναν τα φώτα της δημοσιότητας να στραφούν προς το πρόσωπο του. Σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στην ζωή σε Ελλάδα και Ισραήλ, όπως και στους ατομικούς του στόχους, οι οποίο φαίνεται να μην έχουν ταβάνι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λάιντνερ:

«Βλέπω τις ικανότητες μου σε σχέση με το επίπεδο στην Ελλάδα ή την Αυστρία και βλέπω τον εαυτό μου να φτάνει σε υψηλές θέσεις στον ρόλο που έχω. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στο εξωτερικό και ξέρω ότι έχω εξαντλήσει τις δυνατότητες που έχω. Δεν σκέφτομαι καθόλου να επιστρέψω στο Ισραήλ και αυτό συνέβαινε ακόμα και όταν δεν έπαιζα στον Ολυμπιακό. Δεν νιώθω μόνος. Έρχονται πολλοί φίλοι και έρχεται η οικογένεια μου συχνά επίσης να με δουν. «Στην Αυστρία όλα είναι πιο ακριβή. Κάθε μικρή λεπτομέρεια πρέπει να είναι στη θέση της. Στην Ελλάδα μας μοιάζουν περισσότερο στη νοοτροπία».

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24