Ο Ντόρον Λάιντνερ βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής Ισραήλ και μίλησε για την πορεία του στον Ολυμπιακό και τα όσα περιμένει.

Ο Ντόρον Λάιντνερ είχε την ευκαιρία να παίξει πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό, αλλά τη Β’ ομάδα, στο ματς με την Καλαμάτα. Ο νεαρός αριστερός μπακ, άφησε καλές εντυπώσεις και τώρα βρίσκεται με την Εθνική του ομάδα για να παίξει σε φιλικά παιχνίδια.

Ο ίδιος έκανε δηλώσεις και τόνισε το τι περιμένει να κάνει με τη φανέλα του Θρύλου.

«ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ…» | Live streaming • Και… τώρα ΤΕΛΙΚΟΣ στην Τούμπα!
«ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ…» | Live streaming • Και… τώρα ΤΕΛΙΚΟΣ στην Τούμπα!

Διαβάστε όσα είπε:

«Προπονούμαι με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και θεωρώ ότι έχω τις δυνατότητες για να παίξω στο κορυφαίο επίπεδο. Αφού ολοκληρώσω τα καθήκοντά μου με την εθνική ομάδα, θα ξεκουραστώ λίγο και στη συνέχεια θα ταξιδέψω στην Ισπανία με τον Ολυμπιακό. Εκεί θα κάνουν μια μίνι προετοιμασία. Θα γίνουν πολλές προπονήσεις και είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να δείξω την αξία μου και να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και σε αυτό το επίπεδο».

«Πήγα στην Ελλάδα με στόχο να γίνω βασικός στον Ολυμπιακό. Ακόμα δεν τα έχω καταφέρει. Όμως, δεν είμαι ο πρώτος παίκτης που φεύγει από το Ισραήλ και βιώνει μια δύσκολη κατάσταση. Τώρα που έχω το διαβατήριο (σ.σ ρουμανικό), έχω περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστώ, καθώς πλέον δεν λογίζομαι ως ξένος. Περιμένω την ευκαιρία μου. Πιστεύω ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι τελείως διαφορετικοί».

LIVE Streaming: «Το 10 το καλό» – Στις 22:00 και κάθε Τετάρτη στο Thrylos24.gr!
LIVE Streaming: «Το 10 το καλό» – Στις 22:00 και κάθε Τετάρτη στο Thrylos24.gr!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24