Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την Μακάμπι Χάιφα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη με προσωπικές του κινήσεις να ετοιμάζει γερή σκούπα...

Το έχει κάνει μία, το έχει κάνει δύο! Θα φοβηθεί να το κάνει και τρίτη φορά; Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να πάει σε γερή σκούπα στον Ολυμπιακό ώστε να δούμε προσεχώς μία διαφορετική ομάδα.

Προφανώς και η χρονιά μόλις άρχισε. Μπορεί ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λίγκ να κόστισε αλλά έχουμε μπροστά μας μία γεμάτη χρονιά ακόμα.  Αυτί σημαίνει ότι και ξεσκαρτάρισμα να γίνει πολύ εύκολα ανατρέπονται πολλά.

Πασχαλάκης… με τις ευλογίες του Μίτσελ!
Πασχαλάκης… με τις ευλογίες του Μίτσελ!

Η απόφαση έχει παρθεί και παρά το ότι πολλοί μπορεί να ανησυχούν επειδή καθυστερούν, ειδικά στο θέμα προπονητή, όμως να γνωρίζουν ότι τίποτα δεν είναι απλό. Όλοι οι άνθρωποι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δουλεύουν καθημερινά ώστε ο σύλλογος να είναι αυτός που θέλουμε όλοι μας, ώστε ο κόσμος να δει έναν Ολυμπιακό όπως τον θέλει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πρόσφερε. Δεν μπορούσε να φύγει, όπως λένε και στα «καφενεία» με κλωτσιές. Ήταν λεπτό το θέμα και έπρεπε να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες. Αν γινόταν διαζύγιο έντονο αυτό θα είχε κακό αντίκτυπο και στην ομάδα.

Σε καμία περίπτωση δεν ήθελε κανείς το κλίμα να επηρεάσει ακόμα περισσότερο τους παίκτες. Οι αλλαγές θα είναι πολλές, όχι μόνο στο κομμάτι του προπονητή, αλλά και στο κομμάτι των παικτών.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξέρει και να είστε σίγουροι ότι θα γίνει αυτό που πρέπει. Να ετοιμάζεστε για γερό ξεσκαρτάρισμα…

Ολυμπιακός: Με τέτοιο Φορτούνη τρίβει τα χέρια του ο Μίτσελ!
Ολυμπιακός: Με τέτοιο Φορτούνη τρίβει τα χέρια του ο Μίτσελ!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24