Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, που ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Κηφισιά, οι ερυθρόλευκοι θα υποβάλουν μηνύσεις.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια που ξέσπασε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στη κάμερα της COSMOTE μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κηφισιάς, οι ερυθρόλευκοι θα υποβάλουν μηνύσεις με σκοπό να λάβει τέλος η αλητεία που διαδραματίζεται εναντίον τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών: “Όλοι είδαν σήμερα την ποδοσφαιρική αλητεία. Όπως δήλωσα στη συνέντευξη Τύπου που έδωσα, αλητεία τέλος. Ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που δεν έχει κάνει καμία άλλη ομάδα γιατί είναι ο Ολυμπιακός. Είναι αδιανόητο να διαιτητεύει αγώνα Σούπερ Λιγκ, αυτός που πέρσι με εντολές του Γιάννη Παπαδόπουλου, ενός κοινού κακοποιού, αρχηγού της εγκληματικής οργανώσεως, μέτραγε με μία μεζούρα από αυτές που έχουν οι παλιές ράφτρες και έψαχνε να βρει χιλιοστά για να κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ της ΑΕΚ και να αλλοιώσει το πρωτάθλημα.

ΘΥΡΑ 7: «Δεν υπάρχουν αρχηγοί αλλά Ολυμπιακοί – Αδέρφια είμαστε μαζί σας»
ΘΥΡΑ 7: «Δεν υπάρχουν αρχηγοί αλλά Ολυμπιακοί – Αδέρφια είμαστε μαζί σας»

Και υπάρχεις αυτός ακόμη στον πίνακα των διαιτητών. Όπως έχουμε πει με τον κ. Μαρινάκη, όποιος προσπαθεί να αλλοιώσει αγώνα πρωταθλήματος, σήμερα δεν τα κατάφερε, όμως αυτό που έκανε σήμερα ήταν απόπειρα. Αν δεν το καταφέρνει, όπως έκανε σήμερα ο Μανούχος και οι βοηθοί του και ειδικά αυτό το μπουμπούκι από τη Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, θα μηνύεται.

Ο Ολυμπιακός ήδη δήλωσε προς τον αστυνομικό διευθυντή ότι δεν πρέπει να φύγουν οι διαιτητές, είναι κρατούμενοι, ο Ολυμπιακός θα υποβάλλει προφορική μήνυση για απόπειρα αλλοίωσης αγώνα που υπάρχει στο στοίχημα, είναι το άρθρο 132. Αυτό μέχρι τέλους, θα μιλάμε με έργα.

Υπήρχε έντονος προβληματισμός για να γίνουν διεθνώς ρεζίλι αν θα έπρεπε μετά την ακύρωση των δύο γκολ και την αποβολή του Ρέτσου, δεν υπάρχει καμία από τις δύο. Εμείς θα παίξουμε το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το 48ο, εμείς θα επιβάλλουμε τους κανόνες, κάθε μέρα εκτελούνται εγκληματίες που είναι σε συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον και κανένας . Δεν μπορώ να πω περισσότερο, παρατηρούμε τα πάντα και δεν θα σταματήσουμε. Αλητεία τέλος”.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24