Με τα δεσμά του γάμου πρόκειται να ενωθούν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Με τα δεσμά του γάμου πρόκειται να ενωθούν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Κουμπάρος θα είναι ο Κονταρός σίγουρα. Ο ένας… ο κεντρικός», είχε πει η Δέσποινα Βανδή στο J2US, όταν ο Νίκος Κοκλώνης τη ρώτησε αν θα βάλει στεφάνι με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Οι… απαγορευμένες φωτογραφίες της Κόνι Μεταξά!
Οι… απαγορευμένες φωτογραφίες της Κόνι Μεταξά!

Ο Νίκος Γεωργιάδης, το πρωί της Τετάρτης (10/4), τόνισε στο «Πρωινό ΣουΣου» ότι γάμος θα γίνει σίγουρα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του περιοδικού ΟΚ!, ο γάμος της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη δε θα γίνει μέσα στο 2024, όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιηθεί τη νέα χρονιά.

Εκτός από τον Μανώλη Κονταρό, ένας ακόμα κουμπάρος, ανάμεσα σε πολλούς που αναμένεται να έχει το ζευγάρι, θα είναι ο Κώστας Καπετανίδης, ήδη κουμπάρος της τραγουδίστριας, καθώς έχει βαπτίσει την κόρη της, Μελίνα.

Όπως είπε ο Νίκος Γεωργιάδης, ο γάμος θα γίνει σε πιο κλειστό κύκλο, ωστόσο θα ακολουθήσει ένα πολύ μεγάλο γλέντι, εκεί όπου θα παρευρεθεί ο περισσότερος κόσμος που θα καλέσει το ζευγάρι.

Πηγή: athensmagazine.gr

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24