Όλα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας...

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Mega για τις τραγικές αποφάσεις που πήρε ο Μανούχος στο ματς Ατρόμητος – ΑΕΚ, αλλά και τις όποιες ενέργειες γίνανε κατά του.

Διαβάστε όσα είπε:

Γιαννακόπουλος σε Καρυπίδη: «Πρόσεξε τα λόγια σου γιατί θυμάμαι που μου είχες προτείνει να στήσουμε παιχνίδι»
Γιαννακόπουλος σε Καρυπίδη: «Πρόσεξε τα λόγια σου γιατί θυμάμαι που μου είχες προτείνει να στήσουμε παιχνίδι»

«Οι πελάτες μου τα δοκάρια του Ατρομήτου είναι αισιόδοξοι (σ.σ. γέλια). Δεν θα ήμουν το ίδιο αισιόδοξος αν είχαμε δικαστές όπως στο παρελθόν που ήταν απλοί νομικοί. Είναι διαφορετικό να είναι ένας νομικός και άλλο είναι να είναι ένας τακτικός δικαστής.

Οι εντολείς μου τα δοκάρια ισχυρίστηκαν ότι δεν μετρήθηκαν όπως έπρεπε να μετρηθούν. Ο κύριος Μανούχος δρα σαν υπάλληλος της ΑΕΚ. Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από εκείνους τους εντολοδόχους διαιτητές. Η παράγκα δεν έλειψε από το ποδόσφαιρο και τώρα είναι στα πάνω της. Εγώ έχω ζήσει τέτοιου είδους διαιτητές.

Είναι πρωτοφανές γεγονός να συζητείται ένσταση ομάδας που έχει ευνοηθεί από μια απόφαση. Η ΑΕΚ έκανε και μια δεύτερη ένσταση. Η απόφαση του διαιτητή ήταν πως έχουμε αντικανονικές συνθήκες παιχνιδιού.

Στις 14:50 εμφανίστηκε ο κύριος Κονέ, μαζί με άλλο ένα πρόσωπο της ΑΕΚ και είπαν στον διαιτητή ότι τα δοκάρια του Ατρομήτου κλέβουν, του έδωσαν και μια μεζούρα που πήραν από έναν αστυνομικό.

Μετράει με τη μεζούρα, βρίσκει και τα δυο δοκάρια, το ένα είπε ότι έχει 3 και 5 πόντους χωρίς να λέει σε ποια σημεία. Αυτό, λοιπόν, είναι εντελώς προκλητικό και παράνομο σύμφωνα με τα όσα λένε FIFA και UEFA.

Αυτό είναι εντελώς προκλητικό και παράνομο. Αν δεν κάνω λάθος είναι και διεθνής διαιτητής, υπάρχει το εγχειρίδιο μετρήσεως συνθηκών αγώνα. Μετράνε το μήκος και το πλάτος του γηπέδου, της μεγάλης και της μικρής περιοχής, μετράνε την απόσταση από την σέντρα και μετράνε και τα δοκάρια.

Πρώτα πρώτα πρέπει να προσδιορίσει ποια εστία είναι, συγχρόνως για να το μετρήσει, πρέπει να το κάνει με λέιζερ ή με μια σιδερένια ράβδο. Πρέπει κάτω από το κάθε δοκάρι να οριζοντιώσει μια σανίδα και να μετρήσει με μια άκαμπτη ράβδο ή με λέιζερ.

Ο διαιτητής που αγνοούσε τα πάντα, ξαναμετράει τα δοκάρια μετά από λίγη ώρα και βρίσκει το ένα δοκάρι κανονικό και το άλλο, χωρίς να λέει ποιο είναι, να έχει 1 πόντο και 1,5 πόντο διαφορά. Το δοκάρι το μέτρησε λέει σε δύο σημεία χωρίς να λέει ποια είναι αυτά, έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι μέτρησε τέσσερα σημεία, χωρίς να λέει ποια είναι αυτά.

Υπάρχει και μια κωμική στιγμή, που ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος έλεγε στον διαιτητή, άντε τελείωνε. Εμείς έχουμε ζητήσει την παραπομπή του διαιτητή να διωχθεί πειθαρχικά αυτός ο άνθρωπος που επιχείρησε να αλλοιώσει το πρωτάθλημα».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24