Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς αφού τόνισε χθες, κατά την ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους πως «όσο πιο αυστηρά είναι τα μέτρα, τόσο λιγότερο θα κρατήσουν»...

Σε νέες διευκρινίσεις και μικρές αλλαγές προχώρησε η κυβέρνηση αναφορικά με το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας που έχει τεθεί σε ισχύ από τις 6 το πρωί της Δευτέρας.

Μία από αυτές, αφορά τις μετακινήσεις ενηλίκων σε ΙΧ με τα παιδιά τους. Ενώ αρχικά είχε τονιστεί πως ένας γονιός θα μπορεί να βρίσκεται με ένα παιδί στο αυτοκίνητο, χθες διευκρινίστηκε πως θα μπορεί να επιβαίνουν στο αυτοκίνητο δύο παιδιά.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας σε ηλικία 79 χρόνων
Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας σε ηλικία 79 χρόνων

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς αφού τόνισε χθες, κατά την ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους πως «όσο πιο αυστηρά είναι τα μέτρα, τόσο λιγότερο θα κρατήσουν», ανακοίνωσε μια σειρά διευκρινίσεων για την απαγόρευση της κυκλοφορίας που αφορούν συγκεκριμένους κλάδους.

Δείτε τι ισχύει

– Το δημόσιο θα δέχεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και κατόπιν ραντεβού

– Εργαζόμενος που δεν οδηγεί και εξυπηρετείται από συγγενή α’ βαθμού, ο εργοδότης θα πιστοποιεί τις ώρες μετακινήσεις.

– Στους δημοσιογράφους απαιτείται η σχετική κάρτα, βεβαίωση εργοδότη και το είδος το ρεπορτάζ που καλύπτει.

– Στους οδηγούς φορτηγών απαιτείται δελτίο εργοδότη, δελτίο αποστολής

– Για mini bus πρέπει να χρησιμοποιείται το 50% των καθισμάτων

– Οι διανομείς χρειάζονται ημερήσιο δελτίο αποστολής και βεβαίωση εργοδότη

– Στα ταξί επιβαίνει ένας πελάτης, αλλά σε περίπτωση ασθενή, με σχετικό έγγραφο, μπορεί να επιβαίνει ακόμα ένα άτομο

– Για τα ΙΧ υπάρχει εξαίρεση στην περίπτωση ανηλίκων, επιτρέπεται ένας γονέας με δύο ανήλικα τέκνα

– Δύο επιβάτες ανά όχημα επιτρέπεται μετάβαση σε τελετή, εκτός αν υπάρχει συγγενής α’ βαθμού και επιτρέπονται τρεις. Είπε επίσης ότι υπάρχουν εξαιρέσεις για τα ανήλικα τέκνα, ή για μετάβαση σε τελετή και μόνο αν είναι συγγενείς Α βαθμού.

– Οδηγοί ΜΜΜ χρειάζονται βεβαίωση εργοδότη

– Οι καλλιεργητές πρέπει να δώσουν βεβαίωση εργοδότη σε όλους

– Αγρότες, κτηνοτρόφοι και όλοι αυτοαπασχολούμενοι να φέρουν βεβαίωση τύπου Α με όλα τα στοιχεία

Πηγή: tanea.gr

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24