Τι έχει γίνει με Ομάρ και Γαλατάσαραϊ.

Ο Ομάρ δεν είχε φύγει με τον καλύτερο τρόπο από τη Γαλατάσαραϊ, μιας και οι άνθρωποι της ομάδας, του είχαν πει ψέματα ότι τον υπολογίζουν, με αποτέλεσμα ο μάνατζέρ του να μην ψάχνει για ομάδα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, είχε γράψει στα social media το τι είχε γίνει, με τις οφειλές της Γαλατά να παραμένουν προς το πρόσωπό του και τον ίδιο να έχει κινηθεί νομικά προς τη FIFA.

ΘΥΡΑ 7: «Δεν υπάρχουν αρχηγοί αλλά Ολυμπιακοί – Αδέρφια είμαστε μαζί σας»
ΘΥΡΑ 7: «Δεν υπάρχουν αρχηγοί αλλά Ολυμπιακοί – Αδέρφια είμαστε μαζί σας»

Δείτε τι είχε ποστάρει ο Ομάρ:

«Αντί να πιστεύετε τα δημοσιεύματα των Μέσων ενημέρωσης για εμένα, ήθελα να μάθετε την αλήθεια από εμένα. Όταν το μεταφέρω στον μάνατζέρ μου, θα ασχοληθεί με το θέμα και θα κάνει το καλύτερο δυνατό.

Μου είπε να συνεχίσω τις προπονήσεις και να μείνω σε φόρμα αυτή την περίοδο. Ο μάνατζέρ μου στην προετοιμασία με ενημέρωσε ότι κάποιες ομάδες που με θέλουν έχουν κάνει προσφορές.

Αφού μίλησα με τον προπονητή μας και μου είπε ότι ήμουν στα σχέδιά του, είπα στον μάνατζέρ μου να ξεχάσει όλες τις άλλες προσφορές, ήθελα να μείνω εδώ και να βοηθήσω την ομάδα.

Μόλις πριν λίγες μέρες, λίγο πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής σεζόν, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Γαλατάσαραϊ μου είπε ότι ο σύλλογος ήθελε να βρω μια νέα ομάδα για μένα.

Του είπα ότι αυτό ήταν μια έκπληξη για μένα, αλλά ότι αν ο σύλλογος το ήθελε έτσι, θα έλεγα στον ατζέντη μου να βρει ομάδα αμέσως, παρόλο που είχε απομείνει πολύ λίγος χρόνος. Όταν το μετέφερα στον ατζέντη, μου είπε θα ασχοληθεί με το θέμα και θα κάνει το καλύτερο δυνατό.

Μου είπε να συνεχίσω τις προπονήσεις και να μείνω σε φόρμα αυτή την περίοδο. Από τότε, δεν έχω ακούσει τίποτα από τον σύλλογο ή τον προπονητή μου για την εύρεση ομάδας».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24