Ολα δείχνουν ότι ο Μαροκινός επιθετικός, Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι διατεθειμένος να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού.

Πολλά μέτωπα είναι «ανοιχτά» για τον Ολυμπιακό στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, η οποία θεωρείται από τις πιο «καυτές» των τελευταίων χρόνων. Ένα από τα βασικά ζητήματα είναι η θέση του επιθετικού, με την παραμονή του Ελ Κααμπί να αποτελεί προτεραιότητα.

Ο Ολυμπιακός δίνει σκληρή μάχη απέναντι στους κύριους ανταγωνιστές του, τόσο από συλλόγους της Τουρκίας όσο και από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας. Η πρόταση ανανέωσης προς τον Μαροκινό επιθετικό είναι πολύ ελκυστική, με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας (33 γκολ) την περασμένη σεζόν να εξετάζει τις επιλογές του. Παρότι υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση, υπάρχει και εναλλακτικό σχέδιο.

Ενθουσιασμένη η Φεράρι για τη μεταγραφή Πιρόλα στον Θρύλο! (photo)
Ενθουσιασμένη η Φεράρι για τη μεταγραφή Πιρόλα στον Θρύλο! (photo)

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαροκινός επιθετικός έχει ήδη συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν με τον Ολυμπιακό, αλλά μπορεί να αποδεσμευτεί αν ο ίδιος ή η επόμενη ομάδα του πληρώσουν τη ρήτρα των 500.000 ευρώ. Η προθεσμία για αυτό είναι η ερχόμενη Δευτέρα, 15 του μήνα, ημερομηνία κατά την οποία οι ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα φτάσουμε μέχρι τότε, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Μαροκινός επιθετικός είναι διατεθειμένος να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24