Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν καυστικός και μίλησε στον αέρα εξοργισμένος για όσους κρίνουν τα νούμερα τηλεθέασης άλλων εκπομπών.

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε με έντονο ύφος και ξέσπασε στον αέρα, για όσες εκπομπές σχολιάζουν τα νούμερα που κάνουν άλλα προγράμματα αλλά και τους παρουσιαστές τους μιλώντας για αποτυχημένους και ατάλαντους ανθρώπους.
Αφορμή στάθηκε η δήλωση της Ελίνας Παπίλα για την εκπομπή της «Είμαστε Μαζί» η οποία κόπηκε. Είπε πως «Είναι κρίμα να συζητάμε για νούμερα τηλεθέασης, στιγμές του παρελθόντος γιατί είναι περσινά ξινά σταφύλια».

Δείτε όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας

«Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που ξεκίνησαν κάποιες εκπομπές. Εγώ το έχω κάνει για την prime time ζώνη σε ότι αφορά σίριαλ που είναι άλλα τα μεγέθη και τα λεφτά. Εκεί ο ηθοποιός δεν κρίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης για να πεις ότι έχει ή δεν έχει επιτυχία. Είναι πιο γλυκό, πιο μαλακό.

Αυτό που γίνεται, το τελείως ανθρωποφαγικό, να βγαίνουν συνήθως ατάλαντοι, αποτυχημένοι και αγράμματοι και κρίνουν με νούμερα τηλεθέασης ανθρώπους που κάνουν περισσότερα από αυτούς. Δηλαδή η καταφυγή εκπομπών που δεν έχουν να γεμίσουν χρόνο, έχουν ως εύκολη λύση να βγουν να πουν τα νούμερα μίας εβδομάδας ή μίας ημέρας για άλλες εκπομπές που συνήθως κάνουν μεγαλύτερα νούμερα από αυτούς και στη συνέχεια να τους κράξουν.

Αντί να δουν ότι αυτοί κάνουν 1, 2, 3, 4%. Και αυτοί κράζουν εκπομπές που κάνουν 8-9%, επειδή δεν κάνουν 11-12%. Είναι λίγο ντροπή, είναι απίστευτα κακό αυτό το πράγμα! Είναι ανθρωποφαγικό και, βέβαια, χαρακτηρίζει την αισθητική των ανθρώπων που το κάνουν. Δεν υπάρχει η δικαιολογία ότι τους το είπε ο αρχισυντάκτης. Είναι δικιά σου επιλογή, εσύ εκτίθεσαι στο τέλος της ημέρας. Είναι λάθος να αναφέρουμε νούμερα άλλων.

Το τελευταίο παιχνιδάκι που γίνεται τα τελευταία χρόνια και πανηγυρίζουμε όλοι για τα νούμερα… Εγώ το κάνω μόνο σε επίσημες ανακοινώσεις και πάντα σε μηνιαία βάση ή ετήσια βάση. Αυτό το κάθε μέρα που βγαίνουμε και κοκορευόμαστε ότι κάνουμε νούμερα, είναι λίγο αστείο. Δεν κατηγορώ αυτούς που το κάνουν, δικαίωμά τους είναι. Το να βγαίνουμε όμως και να βρίζουμε τους άλλους που δεν κάνουν νούμερα είναι απαράδεκτο και ντροπή. Και στο τέλος τέλος όλοι κρινόμαστε, δεν είναι όμως μόνο τα νούμερα. Καμία εκπομπή δεν κόβεται μόνο από τα νούμερα, είναι και το αποτύπωμα. Για μένα πια είναι κυριότερο το αποτύπωμα που αφήνει μία εκπομπή από τα νούμερα: δηλαδή τι προτιμάς, να έχεις μία εκπομπή με λόγο και ύπαρξη, παλμό ή να έχεις μία εκπομπή που είναι «χαχαχα και χουχουχου» που να μην αφορά κανέναν;», είπε με έντονο ύφος.

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24