Ένα μεγάλο παράπονο από τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος ζητάει πολύ συγκεκριμένα πράγματα αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση.

Παρά τις δικαστικές περιπέτειες του και τις πολύ σοβαρές καταγγελίες από συναδέλφους του. O γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης φαίνεται πως είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή.

Η ποινικολόγος Κική Πακιρτζίδου, συνήγορος του καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό για δύο απόπειρες βιασμού, Πέτρου Φιλιππίδη. Mίλησε στην πρωινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη αναφέροντας τα τελευταία νέα του ηθοποιού. Τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Οι… απαγορευμένες φωτογραφίες της Κόνι Μεταξά!
Οι… απαγορευμένες φωτογραφίες της Κόνι Μεταξά!

Η δικηγόρος παραδέχτηκε ότι πλέον τη συνδέει μία φιλία με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη. Η γνώση της για λεπτομέρειες της κατάστασής του δεν μπορεί να αποκαλυφθεί αφού εκτός από φίλη παραμένει μία εκ των συνηγόρων του.

Υπονόησε ότι είναι ανέντιμο κάποιοι από τους φίλους του ηθοποιού ή δημοσιογράφοι. Παραβίασαν την προσωπική του ζωή, την ιδιωτικότητα του και της οικογένειάς του όταν βρέθηκαν στο περιβάλλον του.

Παράλληλα η κα Πακιρτζίδου αποκάλυψε ότι ο σκηνοθέτης και ηθοποιός έχει προτάσεις για να εργαστεί στο θέατρο. Τόσο ως σκηνοθέτης όσο και ως ηθοποιός. Το τι θα κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι δική του απόφαση και ένα προσωπικό του στοίχημα, όπως τόνισε η δικηγόρος του. Τέλος, η δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού, όπως θα δείτε και στο φινάλε του παρακάτω βίντεο, ισχυρίστηκε πως πλέον το κλίμα για τον Φιλιππίδη έχει αλλάξει και ότι φάνηκε ξεκάθαρα και από τις αντιδράσεις του κόσμο, σε βόλτα που έκανε η ίδια μαζί του στους δρόμους!

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24