Breaking news

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

ΚΕΔ, ΕΠΟ… μαγαζί γωνία (και) φέτος, από νωρίς βγήκαν για κυνήγι!

ΚΕΔ και ΕΠΟ από νωρίς φέτος βγήκαν για κυνήγι. Μάλιστα φρόντισαν να περάσουν πολλά μηνύματα με την απόφαση τόσο στο γκολ που δεν μέτρησαν, όσο και στο πέναλτι που δεν έδωσαν! Γράφει ο Πάρης Τσιλιώτης...


Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στα Γιάννινα, όχι ότι έχασε, αλλά επειδή κάποιοι φρόντισαν να του στερήσαν ακόμα ένα τρίποντο. Κάποιοι μάλλον από νωρίς είδαν ότι η χαοτική διαφορά που υπάρχει με τους ανταγωνιστές του είναι τεράστια και είπαν να ξεκινήσουν να… σφάζουν.

Η σφαγή μάλιστα δεν είναι κάτι νεότερο. Εκεί είχαμε μείνει άλλωστε και πέρυσι. Ε, από εκεί ξεκινήσαμε και φέτος. Βλέπετε κάποιοι κάνουν τόσο καλά την δουλειά τους για να βγαίνει απλά το μεροκάματο με τα παιδιά της «εξυγίανσης» να πηγαίνουν με σπασμένα φρένα. Πρώτη έξοδος από το «Γ. Καραϊσκάκης» και το χειρουργείο λειτούργησε άψογα για εκείνους οι οποίοι τους έχουν βάλει.

Σήμερα ήταν λοιπόν στη εξίσωση ο Καραντώνης, ο Καραγκιοζόπουλος και φυσικά ο Κοτσόνης ο οποίος ήταν στο VAR έκαναν την δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούσαν. Ακύρωσαν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ, πιο καθαρό δεν γίνετε να βγει μέσα από την κάμερα στην οποία και εκεί με τις γραμμές προσπάθησαν να βρουν ελάττωμα, ενώ ακόμα και να υπάρχει μία μικρή αμφιβολία για το αν είναι παράβαση η όχι, η φάση πάει υπέρ του επιτιθέμενου. Αλλά τι σας νοιάζει, έτσι; Ψηλά γράμματα για να τα φτάσετε.

Η χρονιά είναι περίεργη. Σίγουρα η οποία θα έχει παρόμοια περιστατικά και γι’ αυτό βλέπετε η διοίκησή μας, με μπροστάρη τον κ. Μαρινάκη έκαναν την υπέρβαση σε όλα τα πλάτη και τα μήκη ώστε η ομάδα να… νικάει και την «εξυγίανση».

Πάμε παρακάτω; Το VAR έκανε την δουλειά του και σε αυτή την αναμέτρηση για όσους θέλησαν να κόψουν βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Από κει και πέρα όμως υπάρχουν κι άλλα σημεία τα οποία πρέπει να αναλύσουμε.

Ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο έχασε. Φαντάζεστε να κέρδιζε τώρα τι θα ακούγαμε; Όλοι θα έβγαιναν στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα και με μία φωνή θα έλεγαν «άσο ημίχρονο, διπλό τελικό». Ναι, γιατί ζούμε στην Ελλάδα που όταν αδικηθείς δεν ανοίγει μύτη (αν αυτός είναι ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός φυσικά…), ενώ αν γίνει κάτι που μπορεί να μπει μέσα σε σκέψη το «βρώμικο» μυαλό κάποιου, ε, κάπου εκεί ας βάλουμε και την λέξη… στημένο.

Για να κλείσουμε πάμε και λίγο στο αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί η ομάδα θα πρέπει να σταματήσει να πετάει τζάμπα τα 1α ημίχρονα. Κάποιες φορές θα το πληρώσει. Σήμερα για παράδειγμα η εικόνα δεν ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι όπως έπρεπε στην αρχή του αγώνα. Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να βρω ότι δεν έκανε σωστή προετοιμασία. Αυτό είναι μεγάλο πλην για ένα σύνολο. Στη συνέχεια αν ξανά έχουμε παρόμοιες εμφανίσεις στο ξεκίνημα ίσως να ξανά έχουμε τα ίδια. Βλέπετε ότι παραμονεύουν στην γωνία για την 1η στραβή. Σήμερα βρήκαν αυτό και έδωσαν κάτι ανύπαρκτο σαφώς, σε άλλον αγώνα θα βρουν κάτι άλλο.

Να σημειώσουμε δε ότι η ομάδα παίζει χωρίς βασικούς παίκτες μέχρι τώρα. Ο Βινάγκρε ήρθε για να πάρει φανέλα βασικού, ο Πέπε το ίδιο, ο Μπρούμα το ίδιο. Σαφώς και θα υπάρχει rotation αλλά κάποιοι από τους βασικούς θα μας δώσουν κι άλλη πνοή.

Μόλις γίνει και αυτό τότε η ομάδα όχι απλά θα πάρει ακόμα έναν τίτλο, αλλά θα το πάρει και με αέρα…

Διάβασε επίσης