Σε καρναβαλικούς ρυθμούς, προ κορωνοϊού, ζουν τις τελευταίες ώρες Πάτρα και Ξάνθη, οι οποίες κυριολεκτικά βουλιάζουν από κόσμο και δεν υπάρχει διαθέσιμο ούτε… παγκάκι.

Πάτρα

Πάνω από 150.000 επισκέπτες έχουν κατακλύσει κάθε σημείο της Αχαϊκής πρωτεύουσας. Το πάρτι ήταν ολονύχτιο στα κεντρικά σημεία της πόλης, με εικόνες άλλων εποχών. Στις 14.00 το μεσημέρι σήμερα α πραγματοποιηθεί η μεγαλειώδης παρέλαση με τα άρματα, η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών.

Σε αυτήν θα συμμετέχουν περίπου 50.000 καρναβαλιστές μοιρασμένοι σε 150 πληρώματα και ισάριθμα άρματα. Αντιπολεμικά μηνύματα, ακρίβεια, ενεργειακή κρίση και ηλεκτρονική επικοινωνία των ανθρώπων μέσω social media, θα είναι τα φετινά θέματα της παρέλασης, όλα δοσμένα με το απαραίτητο «καρναβαλικό» ύφος.

Μαγδαλιανίδη: «Θυμάμαι μόνο ένα τρένο να καίγεται»!
Μαγδαλιανίδη: «Θυμάμαι μόνο ένα τρένο να καίγεται»!

Ξάνθη

Καρναβαλική η διάθεση και στην Ξάνθη, με τους χιλιάδες επισκέπτες που έφτασαν στην πόλη να γλεντούν και να ξεφαντώνουν μέχρι πρωίας.

Κατάλυμα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, ενώ πολλοί επισκέπτες αναμένεται να φτάσουν σήμερα αυθημερόν στην πόλη για να συμμετέχουν στη μεγαλειώδη παρέλαση με τα δεκάδες άρματα.

Οι κεντρικοί δρόμοι γέμισαν με καρναβαλιστές οι οποίοι γλέντησαν μέχρι το πρωί χορεύοντας στους ρυθμούς της μουσικής.

Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση θα ξεκινήσει περίπου στη 13.00 το μεσημέρι με τη συμμετοχή 38 συλλόγων και χιλιάδων καρναβαλιστών.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24