Ο Κώστας Καραπαπάς δίνει τις δικές του εξηγήσεις λίγο μετά την πολύ “Ωραία” ατμόσφαιρα στην Τούμπα : «Περίμεναμε μία συγνώμη και αυτή η συγνώμη δεν έχει έρθει και το φύλλο αγώνα δεν έχει κλείσει ακόμα. Δεν είμαι γιατρός για να έχω τη γνωμάτευση και το θέμα μας δεν είναι η γνωμάτευση αλλά το αντικείμενο που […]

Ο Κώστας Καραπαπάς δίνει τις δικές του εξηγήσεις λίγο μετά την πολύ “Ωραία” ατμόσφαιρα στην Τούμπα :

«Περίμεναμε μία συγνώμη και αυτή η συγνώμη δεν έχει έρθει και το φύλλο αγώνα δεν έχει κλείσει ακόμα.

Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για την πρόκριση του Θρύλου (vid)
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για την πρόκριση του Θρύλου (vid)

Δεν είμαι γιατρός για να έχω τη γνωμάτευση και το θέμα μας δεν είναι η γνωμάτευση αλλά το αντικείμενο που είναι επικίνδυνο και πέφτει στο πρόσωπο του προπονητή. Ήταν ένα κλειστό ρολό ταμειακής μηχανής το οποίο όταν πέφτει από πολύ ψηλά και απόσταση είναι ένα δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο.

Σε λίγο θα πάμε στο νοσοκομείο. Σας είπα ότι περιμέναμε μία συγνώμη για τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο αλλά και τα όσα έγιναν έξω από τις σουίτες και στα αποδυτήρια, είμαι ξεκάθαρος.

Υπήρξε πάλι ένταση και δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέφυγαν. Όμως εμείς είμαστε Ολυμπιακός και δεν καταλαβαίνουμε από τέτοιες έδρες. Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι άνθρωποι πως αν θέλουν να γίνουν πραγματικά μεγάλη ομάδα, θα πρέπει να έχουν έναν ποδοσφαιρικό πολιτισμό.

Τώρα με όλα αυτά που γίνονται σε δύσκολες έδρες, εμείς ξαναλέω δεν καταλαβαίνουμε είμαστε Ολυμπιακός δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. Απλά θα πρέπει κάποια στιγμή να συναντήσουν τον πολιτισμό για να γίνουν μεγάλη ομάδα».

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24