Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε προς γνωστή ιστοσελίδα σχετικά τα όσα γράφτηκαν για τον Χένρι Ονιεκουρού και τη... Μύκονο, με αφορμή ένα ποστ.

Παραμονές ντέρμπι και αθλητικές ιστοσελίδες αντί να ασχολούνται με τα αγωνιστικά της κάθε ομάδας, αναρτούν κείμενα που έχουν σκοπό να βλάψουν επικοινωνιακά τον Ολυμπιακό. Βέβαια, η προσπάθειά τους όλα αυτά τα χρόνια αποτυγχάνει και καταλήγει άκαρπη.

Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στον αέρα από το sdna, ένα κείμενο το οποίο ανέφερε πως ο Χένρι Ονιεκουρού βρίσκεται στη Μύκονο, παραμονές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ώστε να δημιουργηθεί κλίμα. Όμως, οι προσπάθειές τους στάθηκαν άκαρπες.

«Ο Μοντεστό εξετάζει τον Σαμπιά για τον Ολυμπιακό…»
«Ο Μοντεστό εξετάζει τον Σαμπιά για τον Ολυμπιακό…»

Καθώς, απάντηση σε αυτό έδωσε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς. Ο ίδιος απάντησε στην ιστοσελίδα προπαγάνδας ως εξής: «Επειδή βλέπω ότι πολύς κόσμος έχει τσιμπήσει από τους δούλους του ΠΑΟΚ στο σάιτ ιδιοκτησίας Σαββίδη, το sdna, ότι και καλά ο Ονιεκούρου πήγε στη Μύκονο να ξεκαθαρίσουμε:

Στην όμορφη Μύκονο βρέθηκε η σύζυγός του με τις φίλες της και ΟΧΙ ο παίκτης. Της ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και καλά! Στο sdna θα ευχηθούμε αύριο εμείς και ο Ονιεκούρου…»

Δείτε φωτογραφία: 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24