Ο Εμμανουήλ Καραλής σε δηλώσεις που έκανε μετά τον αποκλεισμό του από τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Μονάχου, τόνισε πως δεν έχει την ιδανική ψυχολογία.

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε στον προκριματικό γύρο του επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο. Ο Έλληνας αθλητής του Ολυμπιακού, τόνισε πως δεν είναι καλά ψυχικά το τελευταίο διάστημα, ενώ πρόσθεσε πως ίσως αυτό που χρειάζεται είναι ένα διάλειμμα.

Αναλυτικά οι Δηλώσεις του Καραλή:

Για την ημιτελική σειρά:

«Δεν τα κατάφερα σήμερα. Ήταν δύσκολη χρονιά μετά τον κλειστό, η ψυχολογία μου δεν είναι καλή. Όταν δεν χαίρομαι να πηδάω δεν μου βγαίνει. Χρειάζομαι ένα διάλειμμα. Ξέρω τι μπορώ να κάνω, αγαπάω αυτό που κάνω, αλλά με στενοχωρεί ορισμένες φορές».

Για το ότι ο αθλητισμός έχει και χαρές και λύπες:

«Πάντα το λέω αυτό. Ο αθλητισμός έχει εννέα λύπες και μια χαρά. Μέσα από τον πρωταθλητισμό έμαθα ότι συνεχίζω. Θα συνεχίσω και πρέπει να επικεντρωθώ εκεί».

Για το αν είναι καλά:

«Σωματικά είμαι καλά, ψυχικά δεν είμαι καλά. Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από δικαιολογίες, όλοι περνάμε δύσκολα. Πρέπει να κοιτάξω μπροστά».

Για το αν μπορούσε να κάνει περισσότερους αγώνες στη σεζόν:

«Σίγουρα μπορούσα να κάνω περισσότερους αγώνες, αλλά η χρονιά δεν μου επέτρεψε να συνεχίσω».

Για το μέλλον:

«Προσπαθώ να φερθώ ώριμα και να κοιτάξω μπροστά, να μην τα βλέπω αρνητικά. Από τέταρτος ολυμπιονίκης δεν μπορώ να περάσω στον τελικό. Όταν με δείτε να χαμογελάω θα δείτε μεγάλα πράγματα».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24