Στο Μουντιάλ 2026, αναφέρθηκε ο Τζιάνι Ινφαντίνο, τονίζοντας πως θα είναι το μεγαλύτερο σόου του πλανήτη.

Αναφορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 έκανε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο. Συγκεκριμένα δήλωσε πως θα πρόκειται για το μεγαλύτερο σόου του πλανήτη, ενώ τόνισε πως θα είναι μια ευκαιρία για να ενωθεί ο κόσμος στις δύσκολες ημέρες που ζούμε.

«Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο (2026) δεν θα είναι απλώς το μεγαλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, θα είναι το μεγαλύτερο σόου που έχει δει ποτέ ο πλανήτης. Θα είναι κάτι που θα θυμούνται όλοι», ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου της FIFA.

Oύτε ψύλλος στον κόρφο Αεκτζήδων και Αρειανών…
Oύτε ψύλλος στον κόρφο Αεκτζήδων και Αρειανών…

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως:

«Ζούμε, όπως όλοι γνωρίζετε, σε έναν κόσμο που είναι αρκετά διχασμένος και αρκετά επιθετικός, αλλά σε έναν κόσμο που χρειάζεται ευκαιρίες για να ενωθεί. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς και το Μεξικό, και όλες οι πόλεις σας, χωνεύουν πολιτισμούς. Έχουν δημιουργηθεί χάρη στη δουλειά πολλών ανθρώπων από πολλά, πολλά μέρη του κόσμου, και αντικατοπτρίζετε ακριβώς αυτή την ενότητα που θέλουμε να αντικατοπτρίζουμε στο ποδόσφαιρο».

Αναμένονται έξι εκατομμύρια επισκέπτες για το τουρνουά:

«Θα έχουμε λίγους τυχερούς που έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια για να μπουν στα γήπεδα, αλλά θα έχουμε πολλούς, πάρα πολλούς που θα έρθουν απλώς για να μείνουν κοντά στην ομάδα τους, για να γίνουν μέρος κάτι ξεχωριστού. Έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες που έρχονται στις πόλεις σας και μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα έρθουν με ειρηνικό πνεύμα, με χαρούμενο πνεύμα, θέλουν να γιορτάσουν, θέλουν να διασκεδάσουν. Πρέπει να τους καλωσορίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γιατί, αν τους καλωσορίσουμε και τους κάνουμε να νιώσουν σαν στο σπίτι τους, τότε αυτό θα έχει απίστευτα θετική απόδοση σε αυτό που κάνουμε».

Και στο τέλος δήλωσε πως:

«Το ποδόσφαιρο αγγίζει τα συναισθήματα, τις καρδιές και τις ψυχές των ανθρώπων και όταν επισκέπτονται τις όμορφες χώρες και τις όμορφες πόλεις σας, θέλουν να νιώσουν κάτι ξεχωριστό, αυτή είναι η μαγεία του παιχνιδιού που δισεκατομμύρια οι άνθρωποι αγαπούν σε όλο τον κόσμο».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24