Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος ρωτήθηκε για την σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό.

«Δεν έχουμε κακές σχέσεις, αλλά έχουμε τραβήξει διαφορετικές πορείες» ήταν η απάντηση που έδωσε ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος σε ερώτηση που δέχθηκε κατά την συνέντευξη Τύπου σχετικά με την σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Εκείνος παραδέχθηκε πως υπήρξε και στενότατος φίλος και κουμπάρος με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού στο παρελθόν, όμως πλέον οι δύο τους έχουν διαφορετικές πορείες χωρίς να έχουν κακές σχέσεις.

Άμπι και Ρέτσος εγγυώνται για την άμυνα του Θρύλου!
Άμπι και Ρέτσος εγγυώνται για την άμυνα του Θρύλου!

Βέβαια τόνισε πως εκείνος συνεχάρη τον κ. Μαρινάκη για την κατάκτηση του Conference League, αλλά εκείνος δεν έκανε το ίδιο όταν αυτός πήρε την ΑΕΚ.

Ποια είναι η σχέση σας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και αν η οικογένειά σας έχει οποιαδήποτε σχέση με τον Ολυμπιακό;

«Στην ζωή σου όταν δεν είσαι ειλικρινής θα το βρεις μπροστά σου. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, όχι για τυπικές διαδικασίες, αλλά για την ουσία. Δεν θέλω να κατηγορηθώ οτι λέω ψέματα. Καταλαβαίνω οτι αυτό είναι ένα καυτό θέμα, αν και δεν το είπατε στην αρχή. Η πραγματικότητα είναι η εξής… Ηταν πριν 45 χρόνια στενότατος φίλος (σ.σ. εννοεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη). Πριν από 20 χρόνια έγινε κουμπάρος μου. Τα τελευταία 18-20 χρόνια, έχουμε τελείως διαφορετικές πορείες. Μπορεί να βρεθούμε μία φορά το χρόνο σε έναν χώρο που βρόσκονται πλοιοκτήτες. Ο αδελφός μου ο Αντώνης, οχι ο ξάδελφός μου ο Αντώνης, υποστηρίζει τον Ολυμπιακό. Αλλά εδώ γεννιούνται δίδυμα με διαφορετικές απόψεις. Τον αδελφό μου τον αποκαλεί ο στενος μου κύκλος παριζιάνο και εμένα παρτιζάνο. Εκείνος Ολυμπιακός και εγώ ΑΕΚ».

Από τη στιγμή που παραδεχθήκατε οτι είναι παγωμένες οι σχέσεις σας, δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα να βρεθείτε σε ένα τραπέζι για να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά;

«Κοιτάξτε, εννοείται οτι για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα πρέπει όλοι να κάνουμε βήμα κίνησης, βήμα καλής θέλησης. Δεν έχω κακές σχέσεις. Απλώς έχουμε διαφορετικούς δρόμους. Στα πλαίσια που λέτε εσείς, εγώ του έδωσα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Conference, αυτός δεν πήρε τηλέφωνο που πήρα την ΑΕΚ».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24